Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς: Όταν σκοράρει η Μίλαν δεν χάνει! (pic)

Ο Ιμπραχίμοβιτς, έγινε ο ηγέτης της Μίλαν από τη στιγμή που έφτασε τον Ιανουάριο του περασμένου έτους, μεταμορφώνοντας τη νοοτροπία της ομάδας.

Ο Ιμπραχίμοβιτς, έγινε ο ηγέτης της Μίλαν από τη στιγμή που έφτασε τον Ιανουάριο του περασμένου έτους, μεταμορφώνοντας τη νοοτροπία της ομάδας. Μετά από έναν και πλέον  χρόνο, οι «ροσονέρι» βρίσκονται στον αγώνα για την κατάκτηση του Scudetto για πρώτη φορά εδώ και χρόνια. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Σουηδός επιθετικός ήταν εξαιρετικά σημαντικός σε αυτήν την «επανάσταση» και η συμβολή του εκτείνεται πέρα από το γήπεδο. Όπως αναφέρθηκε, άλλαξε τη νοοτροπία της ομάδας, με αποτέλεσμα επίσης, να μπορούν να παίξουν οι συμπαίκτες του και χωρίς αυτόν. Υπάρχει ωστόσο διαφορά όταν ο 39χρονος είναι στο γήπεδο και όταν δεν είναι. Η Μίλαν είναι αήττητη στα 14 παιχνίδια που σκόραρε ο Ιμπραχίμοβιτς μετά το lockdown (12νίκες-2 ισοπαλίες), πετυχαίνοντας συνολικά 22 γκολ αυτήν την περίοδο.
Με λίγα λόγια, όποτε ο Σουηδός σκοράρει, οι «ροσονέρι» παίρνουν σχεδόν πάντα τους τρεις βαθμούς. Είναι πράγματι ένα πολύ εντυπωσιακό ρεκόρ και πάνω απ ‘όλα  δείχνει πόσο σημαντικός είναι ο Ιμπραχίμοβιτς για την ομάδα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.