Η Μίλαν έτοιμη να «αρπάξει» τον Γιόσιπ Ίλιτσιτς

Η κρίση στις σχέσεις του Τζιάν Πιέρο Γκασπερίνι με τον Γκόμες, ανάγκασε την Αταλάντα να πουλήσει στη Σεβίλλη τον Αργεντινό αρχηγό της.

Η κρίση στις σχέσεις του Τζιάν Πιέρο Γκασπερίνι με τον Γκόμες, ανάγκασε την Αταλάντα να πουλήσει στη Σεβίλλη τον Αργεντινό αρχηγό της. Τώρα υπάρχει νέα κρίση, αυτή τη φορά μεταξύ Γκασπερίνι και Ίλιτσιτς. Σύμφωνα με τον ειδικό σε θέματα μεταγραφών στην Ιταλία, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, ο Σλοβένος ακραίος επιθετικός θα εξετάσει το ενδεχόμενο να φύγει το καλοκαίρι. Έχει απομείνει ένας χρόνος στο συμβόλαιο του με τους «μπεργκαμάσκι» και η Μίλαν παρακολουθεί την εξέλιξη, έτοιμη να διεκδικήσει την αγορά του ποδοσφαιριστή.

Ο Ίλιτσιτς, σε αντίθεση με την εκπληκτική περυσινή του σεζόν, είχε πολλά σκαμπανεβάσματα εφέτος στην απόδοση του, συνεισφέροντας στην ομάδα του 6 γκολ και 9 ασίστ σε 30 εμφανίσεις. Ενώ φαινόταν να επιστρέφει στην καλή του αγωνιστική κατάσταση μεταξύ Δεκεμβρίου και αρχές Φεβρουαρίου, έχει ξεκινήσει σε μόλις δύο από τους 7 τελευταίους αγώνες της Αταλάντα.

Ο Γκασπερίνι, βασίζεται τελευταία, περισσότερο στους Ρουσλάν Μαλινόφσκι και Μάριο Πάσαλιτς και δήλωσε σε μια πρόσφατη συνέντευξη του ότι έχει πάρα πολλούς επιθετικούς στο ρόστερ. Η Μίλαν παρακολουθεί τα γεγονότα  καθώς μπορεί να αναγκαστεί να κάνει κάποιες αλλαγές στην επιθετική της γραμμή. Ο Χακάν Τσαλχάνογλου δεν έχει ακόμη παρατείνει το συμβόλαιο του του που λήγει το καλοκαίρι, ενώ ο Μπραχίμ Ντίας παίζει ως δανεικός από τη Ρεάλ Μαδρίτης, χωρίς την επιλογή να αγοράσει τον ποδοσφαιριστή. Οι «Rossoneri» δίνουν προτεραιότητα στην απόκτηση νέων παικτών, αλλά θα μπορούσαν να κάνουν μία εξαίρεση με την απόκτηση του Ίλιτσιτς που με την εμπειρία του και την εκπληκτική του τεχνική, μπορεί να προσδώσει μεγάλη ποιότητα στην επιθετική γραμμή των Μιλανέζων.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.