Σελτικ: Θέλει μόνιμο τον Λαξάλ

Η Σέλτικ απέκτησε φέτος δανεικό τον Ουρουγουανό αριστερό μπακ-χαφ της Μίλαν, Ντιέγκο Λαξάλ. Το καλοκαίρι θέλει να αγοράσει τα δικαιώματά του από τους ροσονέρι. 

Ο Ουρουγουανός αριστερός μπακ-χαφ Ντιέγκο Λαξάλ ικανοποίησε με τις εμφανίσεις του την Σέλτικ στην οποία φέτος αγωνίζεται δανεικός από την Μίλαν και οι Σκωτσέζοι θέλουν να τον κάνουν δικό τους το καλοκαίρι.

Ο Λαξάλ δεν είχε θέση στην Μίλαν και μετακόμισε στην Σκωτσέζικη Πρέμιερσιπ. Φέτος έχει αγωνιστεί σε 26 παιχνίδια με τους Κέλτες και έχει πετύχει 1 γκολ σε μια ομολογουμένων κάκιστη σεζόν της ομάδας που έπεσε μετά από πολλά χρόνια από την κορυφή του πρωταθλήματος. 

Από την στιγμή που αποχώρησε ο Λένον από τον πάγκο ο Λαξάλ έχει γίνει μόνιμος στο βασικό σχήμα. Η Μίλαν δεν έχει κανένα πρόβλημα να αποχωριστεί τον Ουρουγουανό και δεν πρόκειται να ζητήσει μεγάλο ποσό από τους Σκωτσέζους. 

Η Σέλτικ είναι κοντά στο να ανακοινώσει νέα διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος, τον σκάουτερ της Γιουβέντους Ματέο Τονιότσι ο οποίος γνωρίζει τον Λαξάλ από την Ιταλία. Η Σέλτικ θα αλλάξει ριζικά το ρόστερ της το καλοκαίρι. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.