Ρόμα : Τα πάντα για Ικάρντι

Η Ρόμα φαίνεται πως θέλει τον Μάουρο Ικάρντι για την επίθεση και σύμφωνα με Ιταλικά και Ισπανικά δημοσιεύματα έχει ήδη έτοιμη πρόταση για την απόκτησή του από την Παρί.

Μπορεί ο Πάουλο Φονσέκα να είναι συνεχώς υπό αμφισβήτηση και αν πιστέψουμε τους Ιταλούς, έτοιμος για απόλυση μετά την επόμενη αγωνιστική από την διοίκηση της Ρόμα αλλά ο προγραμματισμός συνεχίζεται

Οι Τζαλορόσι έχουν αποφασίσει ότι ο Μάουρο Ικάρντι πρέπει να ηγηθεί της επίθεσης της ομάδας στο μέλλον και δείχνουν διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα για να τον πάρουν στην Ρώμη.

Ισπανικά δημοσιεύματα προχωρούν την ιστορία παρακάτω λέγοντας πως η Παρί έχει ήδη αποδεχτεί πρόταση των Ιταλών για την παραχώρηση του Αργεντινού ο οποίος φέτος έχει παίξει μόλις 19 ματς λόγω τραυματισμών.

Στην Ρόμα είναι ήδη ικανοποιημένοι με τον Ισπανό Μπόρχα Μαγιοράλ και φαίνεται πως θα ενεργοποιήσουν την οψιόν αγοράς από την Ρεάλ Μασδρίτης. 

Το καλοκαίρι θα αποχωρήσει από τον σύλλογο ο Τζέκο οπότε ο Ικάρντι θα έχει τον χώρο στο ρόστερ και θα ικανοποιηθεί οικονομικά για να ηγηθεί των Τζαλορόσι από το καλοκαίρι και μετά. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.