Ελλάς Βερόνα-Μίλαν 0-2: Μπορεί και χωρίς τον Ίμπρα! (hls)

Η Μίλαν νίκησε στην έδρα που έχουν "στραβοπατήσει" πολλές ομάδες από την πρώτη επτάδα του πρωταθλήματος, χάρη σε δύο πανέμορφα γκολ.

Οι Μιλανέζοι πήγαν στην πόλη του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας με σημαντικές απουσίες (Ιμπραχίμοβιτς, Τσαλχάνογλου, Ρέμπιτς, Μπενασέ, Μάντζουκιτς) και στο 9′ ένα λάθος του Τομόρι σε γύρισμα στον Ντοναρούμα λίγο έλειψε να τους στοιχίσει, ωστόσο ο Λαζάνια δεν κατόρθωσε να βρει εστία.

Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο γκολ στο 15′, με τον Καλάμπρια να σεντράρει περίφημα και τον Λεάο να αστοχεί με δυνατή κεφαλιά από πλεονεκτική θέση.

Τελικώς το γκολ ήρθε για το σύνολο του Πιόλι στο 27′ με εντυπωσιακό φάουλ του Κρούνιτς, με τον Βαλκάνιο να πετυχαίνει το πρώτο γκολ του με τη φανέλα των “ροσονέρι” στο ιταλικό πρωτάθλημα. 

Το γκολ του Νταλότ (το πρώτο του σε αγώνα πρώτης κατηγορίας με Πόρτο, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μίλαν) στο 50′ απλοποίησε τη ζωή των Μιλανέζων, οι οποίοι είδαν την Ελλάς Βερόνα να φτάνει κοντά στο γκολ στο 77′ με τον Τσεκερίνι και στο 87′ με τον Φαραόνι, ωστόσο κράτησαν το 0 στην εστία για να πετύχουν την 17η νίκη της στο πρωτάθλημα και να μειώσουν τη διαφορά από την πρωτοπόρο Ίντερ στους 3 βαθμούς. 

Ελλάς Βερόνα (3-4-2-1): Σιλβέστρι, Μανιάνι, Γκιουντέρ (57′ Ντι Μάρκο), Τσεκερίνι, Φαραόνι, Ταμέζ, Βελόσο (αρχ.) (57′ Ίλιτς), Λάζοβιτς, Μπαράκ (53′ Μπέσα), Τζακάνι (54′ Σαλσέδο), Λαζάνια (74′ Φαβίλι)

Προπονητής: Ιβάν Γιούριτς

Μίλαν (4-2-3-1): Τ. Ντοναρούμα, Καλάμπρια, Τομόρι, Ρομανιόλι (αρχ.), Νταλότ, Κεσιέ, Μεϊτέ, Σάλεμακερς, Κρούνιτς, Καστιγέχο (78′ Χάουγκε), Λεάο

Προπονητής: Στέφανο Πιόλι
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.