Πίρλο: Κυνηγάμε τη Μίλαν χωρίς άγχος

Ο Αντρέα Πίρλο υποστήριξε πως η Μίλαν είναι ο βασικός αντίπαλος της Γιουβέντους για την κατάκτηση του σκουντέτο. Με απουσίες κόντρα στη Σασουόλο (10/1, 21.45 Novasports).

Ο Αντρέα Πίρλο υποστήριξε πως η Μίλαν είναι ο βασικός αντίπαλος της Γιουβέντους για την κατάκτηση του σκουντέτο. Η ”Μεγάλη Κυρία” αντιμετωπίζει τη Σασουόλο (10/1, 21.45 Novasports) για την 19η αγωνιστική της Serie A. 

”Περιμένω μια δύσκολη αναμέτρηση καθώς η Σασουόλο έχει έναν σπουδαίο προπονητή (Ντε Τζέρμπι) που κατάγεται από τη Μπρέσια όπως και γω. Είναι μια πολύ καλή ομάδα με σταθερό σύνολο τα τελευταία χρόνια”. Πριν αναλάβει τη Γιουβέντους, ο Πίρλο παρακολουθούσε τη δουλειά του Ντε Τζέρμπι, όπως και των Γκουαρδιόλα και Κλοπ.

Η Γιουβέντους πέρασε από το Σαν Σίρο την περασμένη αγωνιστική κερδίζοντας τη πρωτοπόρο Μίλαν (1-3) με τον Πίρλο να επιμένει πως η Μίλαν είναι ο βασικός αντίπαλος για το σκουντέτο.

”Η ομάδα που πρέπει να κερδίσουμε είναι πάντα αυτή που βρίσκεται στη κορυφή. Κερδίζουμε συνεχώς τα τελευταία χρόνια σερί το πρωτάθλημα και δεν υπάρχει ιδιαίτερη πίεση, όμως η Μίλαν είναι η ομάδα που βρίσκεται μπροστά και αυτή κυνηγάμε. Ήταν μια σημαντική νίκη που δεν θα έχει όμως ιδιαίτερη σημασία αν δεν νικήσουμε τη Σασουόλο”.

Η Γιουβέντους θα παραταχθεί χωρίς τους Άλεξ Σάντρο, Χουάν Κουαδράδο και Ματάις Ντε Λιχτ που βρέθηκαν θετικοί στον COVID-19, με τον Ντεμιράλ να είναι πιθανότερο να αντικαταστήσει τον Ολλανδό στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Μπονούτσι. Επιστρέφει στην αποστολή ο Άλβαρο Μοράτα που ξεπέρασε τον τραυματισμό του και θα βρίσκεται στον πάγκο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.