“Γκέλαρε” στο 91′ η Ίντερ! (video)

Με γκολ του Σέρτζιο Πελισιέ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, η Κιέβο Βερόνα πήρε σημαντικό βαθμό κόντρα στην Ίντερ, καθώς οι "τζιαλομπλού" αναδείχθηκαν 1-1 με τους "νερατζούρι" στο "Μαρκαντόνιο Μπεντεγκόντι".

Με γκολ του Σέρτζιο Πελισιέ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, η Κιέβο Βερόνα πήρε σημαντικό βαθμό κόντρα στην Ίντερ, καθώς οι “τζιαλομπλού” αναδείχθηκαν 1-1 με τους “νερατζούρι” στο “Μαρκαντόνιο Μπεντεγκόντι”. 

Η ομάδα του Σπαλέτι έχασε πολύτιμο βαθμολογικό έδαφος στη Serie A, καθώς δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την υπεροχή της και να “κλειδώσει” το “τρίποντο” στη Βερόνα. 

Οι φιλοξενούμενοι αν και άνοιξαν το σκορ στο 39ο λεπτό με πλασέ του Ιβάν Πέρισιτς μετά από σέντρα του Ντ’ Αμπρόσιο και είχαν ευκαιρίες για να “καθαρίσουν” με την υπόθεση – νίκη, βρήκαν απέναντι τους τον εξαιρετικό τερματοφύλακα της Κιέβο, Στέφανο Σορεντίνο, αλλά και τους παθιασμένους γηπεδούχους. 

Ο τεχνικός των “Ιπτάμενων Γαϊδάρων”, Ντομένικο Ντι Κάρλο πήρε περισσότερα επιθετικά ρίσκα στο δεύτερο μέρος, η Ίντερ επαναπαύτηκε στο 1-0 και το …πλήρωσε με το γκολ του 39χρονου αρχηγού της Κιέβο, Σέρτζιο Πελισιέ στο 91ο λεπτό! 

Η Κιέβο παρέμεινε αήττητη για έκτο συνεχόμενη παιχνίδι στο πρωτάθλημα με ισάριθμες ισοπαλίες, ωστόσο ακόμα δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης στο πρωτάθλημα και παραμένει στον “πάτο” της βαθμολογίας. 

Στην αντίπερα όχθη, η Ίντερ διατηρήθηκε στην τρίτη θέση της Serie A με 33 βαθμούς, ωστόσο η διαφορά από τη δεύτερη Νάπολι μεγάλωσε στους οκτώ βαθμούς. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.