Τζένοα – Λέτσε 2-1: Νίκη παραμονής (vid)

Στο ντέρμπι της παραμονής που διεξήχθη στο Λουίτζι Φεράρις της Γένοβας, η ομάδα του Νταβίντε Νικόλα πέτυχε σπουδαία νίκη που την έφερε τέσσερις βαθμούς πάνω από τη Λέτσε.

Στο ντέρμπι της παραμονής που διεξήχθη στο Λουίτζι Φεράρις της Γένοβας, η ομάδα του Νταβίντε Νικόλα πέτυχε σπουδαία νίκη που την έφερε τέσσερις βαθμούς πάνω από τη Λέτσε.

Μόλις στο 7ο λεπτό ο Τόνι Σανάμπρια έβαλε την Τζένοα μπροστά στο σκορ μετά την ασίστ του Γκόραν Πάντεφ, με τους γηπεδούχους να εκμεταλλεύονται το λάθος του Ντελ’ Όρκο στην άμυνα (1-0, 7ο λεπτό). Η Λέτσε έχασε τεράστια ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσα πριν πάνε οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια, καθώς ο Μανκόζου δεν αξιοποίησε το πέναλτι που κέρδισε ο Λαπαντούλα από τον Περίν στις καθυστερήσεις.

Η Λέτσε ανέβασε στροφές και έφτασε κοντά στην ισοφάριση με τον Μπαράκ στο 50ο λεπτό και δέκα λεπτά αργότερα κατόρθωσε να σκοράρει με τον αρχηγό της τον Μανκόζου μετά από τυχερή σέντρα – σουτ (1-1, 60ο λεπτό). Με αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι της η Λέτσε κυνήγησε δεύτερο γκολ και έχασε μεγάλη ευκαιρία ξανά με τον Μπαράκ (67ο λεπτό).

Η Τζένοα χωρίς να δημιουργήσει ούτε μια ευκαιρία στην επανάληψη, κατάφερε να βρει δίχτυα με τον προσπάθεια του Γιάγκελο και το αυτογκόλ του Γκάμπριελ. Ο Πολωνός έπιασε το σουτ, η μπάλα πήγε στο δοκάρι και στο σώμα του Βραζιλιάνου τερματοφύλακα (2-1, 82ο λεπτό).

Τζένοα (Νίκολα): Περίν, Σάπατα, Ρομέρο, Κρίσιτο, Μασιέλο, Στουράρο (14′ Μπαρέκα, (90’Φαβίλι), Σένε, Φαλκέ (54′ Γιάγκελο), Λεράγκερ, Πάντεφ (90′ Γκολντανίγκα), Σανάμπρια (46′ Πιναμόντι)

Λέτσε (Λιβεράνι): Γκάμπριελ, Λουτσιόνι, Πας, Ντονάτι, Ντελ’Ορκο, Σαπονάρα, Μπαράκ, Μανκόζου, Πετριτσιόνε (83′ Φάλκο), Ντιέγκο Φαρίας, Μπαμπακάρ (32′ Λαπαντούλα)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.