Γιουβέντους: Ντιμπάλα 2025

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα η Γιουβέντους έχει συμφωνήσει με τον Πάολο Ντιμπάλα για επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2025.

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα η Γιουβέντους έχει συμφωνήσει με τον Πάολο Ντιμπάλα για επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2025.

Η Tuttosport αναφέρει πως η ”Μεγάλη Κυρία” έχει προχωρήσει τις διαπραγματεύσεις με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή και η συμφωνία είναι έτοιμη να ολοκληρωθεί, ώστε ο Ντιμπάλα να γίνει το πρόσωπο και ο αρχηγός της Γιουβέντους τα επόμενα χρόνια. Οι υπογραφές για την ανανέωση του συμβολαίου αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί αρχές Αυγούστου, πριν ξεκινήσουν οι αγώνες για το Champions League. 

Το περασμένο καλοκαίρι, ο Ντιμπάλα βρέθηκε κοντά στην πόρτα της εξόδου από το Τορίνο, όμως πάλεψε για να κερδίσει μια θέση στο ρόστερ της πρωταθλήτριας Ιταλίας. Η φετινή σεζόν του Αργεντινού θεωρείται από τις καλύτερες και πιο παραγωγικές του στο Τορίνο, καθώς ο 26χρονος έχει σκοράρει 17 γκολ, ενώ έχει μοιράσει και 13 ασίστ σε 41 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις.

Το συμβόλαιο του λήγει το 2022 με τη Γιούβε να τον δεσμεύει για με τριετή επέκταση με αύξηση αποδοχών, κάτι που έχει ζητήσει από την διοίκηση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.