Επεισόδιο Γκαζίδη-Ζλάταν στην προπόνηση της Μίλαν!

Το μέλλον του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς στη Μίλαν δεν έχει ακόμη αποφασιστεί, καθώς το συμβόλαιο του Σουηδού λήγει στο τέλος της σεζόν.

Ωστόσο, με βάση τις πιο πρόσφατες εξελίξεις, φαίνεται ότι η έξοδος του μοιάζει αναπόφευκτη.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του SempreMilan.com, υπήρξε σήμερα μια έντονη αντιπαράθεση μεταξύ του Ιμπραχίμοβιτς και του Διευθύνοντος Συμβούλου Ιβάν Γκαζίδη στο προπονητικό κέντρο. Ο τελευταίος περπατούσε στο χώρο προπόνησης για πρώτη φορά εδώ και πολύ καιρό.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης με την ομάδα, και οι δύο ύψωσαν τη φωνή τους καθώς ο 38χρονος επιτέθηκε στον πρώην Διευθυντή της Άρσεναλ επειδή ήταν πολύ απόμακρος το τελευταίο διάστημα, ενώ τον επέκρινε επίσης για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε το θέμα σχετικά με τη μείωση των μισθών.

Ο Ιμπραχίμοβιτς ήλπιζε να συναντήσει τον Γκαζίδη κατά τη διάρκεια αυτών των μηνών, αλλά αυτό δεν συνέβη ποτέ. Επομένως, μόλις έφτασε ο διοικητικός παράγοντας στο προπονητικό κέντρο, η διάθεση του Σουηδού άλλαξε γρήγορα. Η αντιπαράθεση ξεκίνησε σχεδόν αμέσως και διήρκεσε για λίγα λεπτά.

Μετά από αυτό το επεισόδιο, η έξοδος του Σουηδού φορ θα μπορούσε πλέον να είναι αναπόφευκτη μετά από μόλις έξι μήνες στο κλαμπ. Επιπλέον, ο 38χρονος επιθετικός δεν είναι ευχαριστημένος με την απόλυση του Ζβόνιμιρ Μπόμπαν, ο οποίος τον έπεισε να επιστρέψει στο Μιλάνο. Από τότε που έφυγε ο Κροάτης, ο Πάολο Μαλντίνι ήταν επίσης απόμακρος και ήταν το πρώτο πράγμα που εξόργισε τον άσο της Μίλαν.
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.