Ίντερ: Γκολ με το σταγονόμετρο από τον πάγκο

Οι αναπληρωματικοί του Αντόνιο Κόντε έχουν πετύχει μόλις ένα γκολ, επίδοση που είναι καλύτερη μονάχα από τη ΣΠΑΛ που βρίσκεται στην προτελευταία θέση (19η) της βαθμολογίας. Πρώτη η Αταλάντα με ''χρυσή'' αλλαγή τον Λουίς Μουριέλ.

Ο πάγκος της Ίντερ έχει πετύχει μόλις ένα γκολ, επίδοση που είναι καλύτερη μονάχα από τη ΣΠΑΛ που βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Η δράση της Serie A επιστρέφει στα κανάλια novasports (19/6).

Οι αλλαγές δεν έχουν ευνοήσει καθόλου τον Αντόνιο Κόντε και αυτό είναι ένα πρόβλημα που καλείται να λύσει ο Ιταλός προπονητής. Το μοναδικό γκολ που έχει επιτευχθεί από αναπληρωματικό, σημειώθηκε από τον νεαρό κεντρικό αμυντικό, Αλεσάντρο Μπαστόνι, ο οποίος αντικατέστησε τον Ντιέγο Γοδίν, στην αναμέτρηση με τη Λέτσε τον περασμένο Ιανουάριο στο τελικό 1-1 στο στάδιο Comunale Via del Mare. Η μοναδική ομάδα που έχει χειρότερη επίδοση είναι η 19η του πίνακα ΣΠΑΛ, με τις αλλαγές του Φάμπιο Λιβεράνι να μην έχουν βάλει ούτε ένα γκολ!

Στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας με τους πιο παραγωγικούς πάγκους, φιγουράρει η καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος Αταλάντα, με τον Τζιανπιέρο Γκασπερίνι να έχει πάρει 14 γκολ από τους αναπληρωματικούς του και συνολικά 70 μετά από 26 αγωνιστικές, 5 περισσότερα από τη Βερόνα και 8 από την πρωτοπόρο Γιουβέντους.

Ο Κολομβιανός επιθετικός της Αταλάντα, Λουίς Μουριέλ, αποτελεί την ”χρυσή” αλλαγή, καθώς έχει σκοράρει ερχόμενος από τον πάγκο 7 φορές, από τα 13 συνολικά του γκολ. Ακολουθεί ο Δανός επιθετικός της Πάρμα, Αντρέας Κορνέλιους, που έχει σκοράρει ως αλλαγή τα 5 από τα 8 συνολικά του γκολ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.