Σπανταφόρα: «Στόχος όχι μόνο η επανεκκίνηση αλλά η ολοκλήρωση της Serie A»

Με δηλώσεις του ο Υπουργός Αθλητισμού της Ιταλίας, Βιτσέντσο Σπανταφόρα, επεσήμανε ότι αν η καμπύλη των κρουσμάτων συνεχίζει νε μειώνεται σταθερά, τότε θα δώσει το πράσινο φως για συνέχεια του πρωταθλήματος.

Με δηλώσεις του ο Υπουργός Αθλητισμού της Ιταλίας, Βιτσέντσο Σπανταφόρα, επεσήμανε ότι αν η καμπύλη των κρουσμάτων συνεχίζει νε μειώνεται σταθερά, τότε θα δώσει το πράσινο φως για συνέχεια του πρωταθλήματος.

Τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών ήθελαν το Ιταλικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου να ξεκινά και πάλι στα μέσα Ιουνίου.
Ο Βιτσέντσο Σπανταφόρα τόνισε ότι σκοπός δεν είναι μόνο η επανέναρξη της Serie αλλά και η ολοκλήρωση της και κάτι τέτοιο θα είναι εφικτό αν η καμπύλη των κρουσμάτων του κορωνοϊού, συνεχίσει να είναι μειωμένη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Πότε θα μπορέσει να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και πάλι με ασφάλεια; Ελπίζουμε το συντομότερο δυνατόν, αλλά αυτή τη στιγμή υπάρχουν εκκρεμότητες όπως προανέφερε και ο πρωθυπουργός Τζουζέπε Κόντε. Εάν η καμπύλη των επαφών συνεχίσει να πέφτει, τότε θα είναι πιθανό να δώσω ακριβής ημερομηνία για την επανεκκίνηση της Serie A. Αλλά πρέπει να φτάσουμε εκεί σταδιακά, προχωρώντας με σύνεση και υπευθυνότητα, όπως έχουμε κάνει μέχρι τώρα», ανέφερε στο ξεκίνημα για να συνεχίσει:.

«Εάν υπάρξει θετικό κρούσμα ανάμεσα στους παίκτες; Θα μπορούσε να τεθεί σε κίνδυνο η υγεία τους και των στενών τους ανθρώπων, όπως και των πολλών εργαζόμενων της ομάδας. Μια πιθανή διακοπή λόγω ενός θετικού κρούσματος θα μπορούσε να έχει καθοριστικό αντίκτυπο στην συνέχιση των αγώνων και για αυτό τον λόγο εξετάζουμε όλες τις πιθανές λύσεις που θα επικυρωθούν, όμως, από τους γιατρούς. Ο στόχος δεν είναι απλά η επανεκκίνηση του πρωταθλήματος, αλλά και η ολοκλήρωσή του», κατέληξε ο υπουργός αθλητισμού της Ιταλίας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.