«Έτοιμος για την Γιουνάιτεντ ο Αλέγκρι!»

Με δηλώσεις του στα ιταλικά Μέσα, ο θρύλος της προπονητικής, Μαρτσέλο Λίπι, ισχυρίστηκε ότι ο πρώην τεχνικός της Γιουβέντους, Μαξιμιλιάνο Αλέγκρι, είναι ο καταλληλότερος για να καθίσει στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Με δηλώσεις του στα ιταλικά Μέσα, ο θρύλος της προπονητικής, Μαρτσέλο Λίπι, ισχυρίστηκε ότι ο πρώην τεχνικός της Γιουβέντους, Μαξιμιλιάνο Αλέγκρι, είναι ο καταλληλότερος για να καθίσει στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Ο Αλέγκρι, βρίσκεται ανάμεσα στους υποψήφιους για την κενή θέση στον πάγκο της  Μπάγερν Μονάχου, αλλά ο Λίπι, όπως και ο Φάμπιο Καπέλο, πιστεύει ότι πρέπει να περιμένει την αγγλική ομάδα.

«Ο Αλέγκρι θα ήταν καλός παντού και ως θαυμαστής αυτού του αγγλικού συλλόγου, θα χαρώ να τον δω να αναλαμβάνει την ομάδα», δήλωσε ο 71χρονος στη Daily Mail.

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είναι η ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου. Έχει περάσει σκοτεινά χρόνια, αλλά ο σύλλογος είναι φανταστικός, από το backroom μέχρι τους παίκτες, ο καθένας μπορεί να πει τι σημαίνει να παίζεις στο Old Trafford!
Πρώτα απ ‘όλα, νομίζω ότι ο Σόλσκιερ ήταν εξαιρετικός επιθετικός και καλός προπονητής. Τον Αλέγκρι, τον θεωρώ υποδειγματικό επαγγελματία που έχει το ύφος της Γιουβέντους στο αίμα του. Η βαθιά φιλία μου με τον Άλεξ Φέργκιουσον μου επιτρέπει να πω, ότι θα ήταν η καλύτερη επιλογή για την Γιουνάιτεντ.

Ο Αλέγκρι μελετά αγγλικά και είναι ιδανικός για το βρετανικό ύφος. Είναι έτοιμος και έξυπνος. Διαβάζει το παιχνίδι με μεγάλη ευκολία. Αγαπά τις προκλήσεις και τον σέβομαι πολύ, νομίζω ότι είναι σοβαρός και προετοιμασμένος, είναι ταπεινό πρόσωπο. Ένας μεγάλος Ιταλός που θα έκανε πολύ καλά πράγματα στην Αγγλία. Μπορώ να σας πω ότι είναι έτοιμος για την Γιουνάιτεντ!»
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.