Όλα τριγύρω άλλαξαν… το αποτέλεσμα ίδιο (video)

Ακριβώς πέντε μήνες μετά, Αταλάντα και Ρόμα αναμετρήθηκαν ξανά. Αυτή την φορά στο Μπέργκαμο! Όπως και στο πρώτο ματς ο φιλοξενούμενος ήταν μπροστά στο σκορ στο ημίχρονο με 3-1 αλλά και πάλι το ματς έληξε ισόπαλο 3-3!

Ακριβώς πέντε μήνες μετά, Αταλάντα και Ρόμα αναμετρήθηκαν ξανά. Αυτή την φορά στο Μπέργκαμο! Όπως και στο πρώτο ματς ο φιλοξενούμενος ήταν μπροστά στο σκορ στο ημίχρονο με 3-1 αλλά και πάλι το ματς έληξε ισόπαλο 3-3!

Όπως και στον πρώτο γύρο η Ρόμα προηγήθηκε νωρίς. Τότε με τον Παστόρε στο 2ο λεπτό τώρα με τον Τζέκο στο 3ο λεπτό! Οι γηπεδούχοι δεν πτοήθηκαν και βγήκαν άμεσα στην επίθεση για να κάνουν αυτό που ξέρουν καλά.

Είχαν δοκάρι σε κόρνερ του Γκόμεζ (6′) και άλλες δύο καλές στιγμές με Ίλιτσιτς (9′) και Σαπάτα (25′) αλλά και οι δύο ήταν άστοχοι! Ρίσκαρε στην επίθεση η Ατάλαντα αλλά… εκτέθηκε αμυντικά. Με δύο αντεπιθέσεις η αποτελεσματική Ρόμα έφτασε στο 0-3 με γκολ των Τζέκο (33′) και Ελ Σαράουι (40′). 

Η Αταλάντα πάντως μείωσε με κεφαλιά του Καστάνιε (44′) και έδωσε άλλο ενδιαφέρον στο δεύτερο ημίχρονο!

Όπως ήταν αναμενόμενοι οι γηπεδούχοι βγήκαν επιθετικά στο γήπεδο! Μείωσαν με κεφαλιά του Τολόι σε 3-2 στο 59ο λεπτό και στο 70ο λεπτό κέρδισαν πέναλτι με τον διαιτητή Καλβαρέζε να διορθώνει την απόφαση και με το VAR να δίνει πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων! Ο πρώτος σκόρερ της Αταλάντα, Σαπάτα αστόχησε όμως σαράντα δευτερόλεπτα μετά εξιλεώθηκε!

Από ασίστ του Ίλιτσιτς ισοφάρισε σε 3-3 με την Αταλάντα μόλις δεύτερη φορά στην ιστορία της να παίρνει αποτέλεσμα σε ματς που βρίσκεται με τρία γκολ πίσω! Η προηγούμενη το 1992 απέναντι στην Φότζα!

ΑΤΑΛΑΝΤΑ : Μπερίσα – Τολόι, Τζιμσίτι, Μαντσίνι (53′ Παλομίνο) – Χάτεμπουρ, Πάσαλιτς (90+ Πεσίνα), Ντε Ρόουν, Καστάνιε – Ίλιτσιτς (84′ Μπάροου), Γκόμες, Σαπάτα

ΡΟΜΑ : Όλσεν – Κάρσντορπ (78′ Φάσιο), Μανωλάς, Μαρκάνο, Κολάροφ – Κριστάντε, ΕΝ’Ζονζί – Τζανιόλο, Λορ. Πελεγκρίνι (65′ Φλορέντσι), Ελ Σαράουι (62′ Κλάιφερτ) – Τζέκο


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.