«Ανάσα» για Αταλάντα

Πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη πέτυχε η Αταλάντα, η οποία επιβλήθηκε 3-1 της Κροτόνε για την 6η αγωνιστική της Serie A και πήρε βαθμολογική «ανάσα» ενόψει της συνέχειας.

Πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη πέτυχε η Αταλάντα, η οποία επιβλήθηκε 3-1 της Κροτόνε για την 6η αγωνιστική της Serie A και πήρε βαθμολογική «ανάσα» ενόψει της συνέχειας.

Η ομάδα του Γκασπερίνι «καιγόταν» για βαθμούς καθώς το άσχημο ξεκίνημα την είχε φέρει στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και φρόντισε να το δείξει στον αγωνιστικό χώρο.

Με τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο από Πετάνια (3’), Κούρτιτς (40’) και Γκόμεζ (45+1’) έβαλε νωρίς τις βάσεις για τη νίκη και η γηπεδούχος Κροτόνε το μόνο που κατάφερε στην επανάληψη ήταν να μειώσει στο 86’ με τον Σίμι στο τελικό 3-1.

Αυτή ήταν η δεύτερη φετινή νίκη της Αταλάντα στο πρωτάθλημα και με 6 βαθμούς ξέφυγε από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού. Από την άλλη πλευρά, η Κροτόνε με μόλις ένα πόντο παρέμεινε βυθισμένη στον πάτο της βαθμολογίας.

Στο άλλο ματς της ημέρας που έριξε την αυλαία της 6ης αγωνιστικής του Ιταλικού πρωταθλήματος, η Κάλιαρι έστω και δύσκολα πήρε τη νίκη με σκορ 2-1 επί της Σαμπντόρια.

Η ομάδα του Ταχτσίδη, ο οποίος αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο προηγήθηκε στο σκορ λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου με τον Ζοάο Πέδρο (37’), ωστόσο η Σαμπτόρια στο 86’ ισοφάρισε με γκολ του Φερνάντες. Παρόλα αυτά, οι γηπεδούχοι δεν πτοήθηκαν και δύο λεπτά αργότερα πήραν ξανά κεφάλι στο σκορ και το διατήρησαν μέχρι τέλους. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.