Πιέζει για να πάει στη Μίλαν ο Μπελότι

Ο Αντρέα Μπελότι θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στη Μίλαν και φρόντισε να στείλει μήνυμα προς τη διοίκηση της Τορίνο, για να δώσει τη συγκατάθεσή της.

Ο Αντρέα Μπελότι θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στη Μίλαν και φρόντισε να στείλει μήνυμα προς τη διοίκηση της Τορίνο, για να δώσει τη συγκατάθεσή της. Ο 23χρονος επιθετικός της «γκρανάτα» αποφάσισε να αλλάξει μάνατζερ, αφήνοντας τον Λατσίνι για τον Λούτσι, ο οποίος είναι παράλληλα μάνατζερ των Μοντέλα και Μπονούτσι. 

Οι ιθύνοντες της Μίλαν βρίσκονται σε επαφές με εκείνους της Τορίνο, προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή τομή» και να μετακομίσει ο παίκτης στο Μιλάνο. Ο Μοντέλα έχει εισηγηθεί θετικά για την απόκτηση του παίκτη, καθώς ψάχνει έναν επιθετικό, που θα κάνει τη διαφορά τη νέα σεζόν στους «ροσονέρι». 

Η Τορίνο αξιώνει 80 εκατομμύρια ευρώ, για την παραχώρηση του παίκτη, με τη Μίλαν να προσφέρει 45 εκατομμύρια ευρώ και τους Νιάνγκ και Παλέτα, ως έμψυχα ανταλλάγματα. Ο Μπελότι φέρεται να είναι η τρίτη επιλογή των «ροσονέρι» για τη συγκεκριμένη θέση, μετά τους Ομπαμεγιάνγκ και Μοράτα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης