Υποψήφιος αντί-Ρέινα ο Καρνέζης

Ο Ορέστης Καρνέζης φέρεται να είναι ένας από τους βασικούς υποψηφίους αντικαταστάτες του Πέπε Ρέινα, αν τελικά αυτός αποχωρήσει από τη Νάπολι με προορισμό το Παρίσι.

Ο Ορέστης Καρνέζης φέρεται να είναι ένας από τους βασικούς υποψηφίους αντικαταστάτες του Πέπε Ρέινα, αν τελικά αυτός αποχωρήσει από τη Νάπολι με προορισμό το Παρίσι. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι επαφές μεταξύ των «παρτενοπέι» και της Παρί Σεν Ζερμέν για την παραχώρηση του βετεράνου Ισπανού τερματοφύλακα συνεχίζονται. Η ιταλική ομάδα αξιώνει 15 εκατομμύρια ευρώ την παραχώρησή του, με τους Παριζιάνους να προσφέρουν έξι εκατομμύρια ευρώ και τον Αρεολά, με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο. 

Ο τεχνικός της Νάπολι, Μαουρίτσιο Σάρι έχει εισηγηθεί στη διοίκηση της απόκτηση είτε του Τζερόνιμο Ρούγι, είτε του Ορέστη Καρνέζη, για την αντικατάσταση του Ρέινα. Η περίπτωση του πρώτου μοιάζει δυσκολότερη για τη Νάπολι, καθώς εκτός από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, στην οποία αγωνίζεται ο παίκτης, θα πρέπει να δώσει τη συγκατάθεσή της και η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία διατηρεί τα δικαιώματά του. Αυτό στρέφει την προσοχή της Νάπολι στην περίπτωση του διεθνή Έλληνα τερματοφύλακα, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται επίσης στο στόχαστρο των Νιούκαστλ και Κρίσταλ Πάλας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.