Ελεύθερος ο Αντόνιο Κασάνο

Ο Αντόνιο Κασάνο αποτελεί και τυπικά παρελθόν από την Πάρμα και λίγες ώρες αργότερα επιτέθηκε κατά τον ιθυνόντων της πρώην ομάδα του.

Ο Αντόνιο Κασάνο αποτελεί και τυπικά παρελθόν από την Πάρμα και λίγες ώρες αργότερα επιτέθηκε κατά τον ιθυνόντων της πρώην ομάδα του. Συγκεκριμένα, ο Κασάνο κατηγόρησε τη διοίκηση της Πάρμα πως τον κορόιδευε, τους τελευταίους επτά μήνες, ενώ υπογράμμισε πως αυτοί ευθύνονται για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ιταλική ομάδα.


Χαρακτηριστικά, ο έμπειρος Ιταλός επιθετικός τόνισε: «Αισθάνομαι καλύτερα τώρα. Αποφάσισα να διακόψω τη συνεργασία επειδή με κορόιδευαν για επτά μήνες. Κουράστηκαν και πήρα την απόφαση να φύγω. Δεν έχω κανένα πρόβλημα τους οπαδούς της Πάρμα, με τους συμπαίκτες μου ή όσους εργάζονται στο σύλλογο αλλά είμαι θυμωμένος με όσους πήραν αυτή την τέλεια Πάρμα και την οδήγησαν στην καταστροφή».


Στη συνέχεια, ο Κασάνο συμπλήρωσε: «Έχω χάσει 4.000.000 ευρώ σε μισθούς εδώ, όμως δεν είναι τα χρήματα το πρόβλημα. Το χειρότερο είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι που κερδίζουν πολύ λιγότερα και δεν έχουν πάρει ούτε ένα ευρώ τους τελευταίους μήνες. Κάθε ημέρα μας λένε ότι θα πληρωθούμε αύριο και αυτό γίνεται κάθε ημέρα. Δεν πάει άλλο, η κατάσταση είχε γίνει ανυπόφορη. Αν είμαι θυμωμένος με τους παλιούς ή τους νέους ιδιοκτήτες; Με όλους καθώς δεν ξέρω ακόμα ποια είναι τα νέα αφεντικά. Τις τελευταίες 20 ημέρες έχουμε δει τέσσερις διαφορετικούς προέδρους να περνούν. Η αξιοπρέπεια έρχεται πρώτη για μένα, πριν από τα χρήματα».


Τέλος, ο Ιταλός τόνισε πως θα αναζητήσει άμεσα τον επόμενο σταθμό της καριέρας του: «”Ο μάνατζέρ μου πρότεινε να πάω στις ΗΠΑ αλλά θα πάω στην Αμερική ή στο Ντουμπάι όταν θα είμαι 40 χρόνων και δεν θα μπορώ να τρέξω πια. Θα δούμε τι θα γίνει, αν δεν γίνει τίποτα αυτές τις ημέρες θα περιμένω μέχρι τον Ιούνιο. Εάν δεν συμβεί τίποτα και τον Ιούνιο, τότε μπορεί και να σταματήσω το ποδόσφαιρο. Δεν έχω πρόβλημα να το κάνω και αυτό καθώς έχω απογοητευτεί από αυτό το άθλημα το τελευταίο διάστημα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.