Ινσίνιε: «Ματς με έντονα συναισθήματα αυτό απέναντι στη Γιουβέντους»

Ο Λορέντσο Ινσίνιε απολαμβάνει να είναι αρχηγός της Νάπολι και θα ήθελε να κρατήσει το περιβραχιόνιο για πολύ καιρό, ενώ, όπως είπε, απολαμβάνει την «ιδιαίτερη γεύση» να αντιμετωπίζεις τη Γιουβέντους, στο μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής στη Serie A.

Ο Λορέντσο Ινσίνιε απολαμβάνει να είναι αρχηγός της Νάπολι και θα ήθελε να κρατήσει το περιβραχιόνιο για πολύ καιρό, ενώ, όπως είπε, απολαμβάνει την «ιδιαίτερη γεύση» να αντιμετωπίζεις τη Γιουβέντους, στο μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής στη Serie A.
Ο Iνσίνιε αντικατέστησε τον Μάρεκ Χάμσικ, στην αρχηγεία της Νάπολι, μετά τη φυγή του Σλοβάκου τον περασμένο μήνα για την Κίνα.

«Ένας Ναπολιτάνιος να φοράει το περιβραχιόνιο της Νάπολι δεν συμβαίνει κάθε μέρα», δήλωσε ο Ινσίνιε στο Sky Sport Italia.
«Έχω γίνει νέος αρχηγός μετά την αναχώρηση του Χάμσικ και είμαι περήφανος για αυτό. Θέλω να εκπροσωπώ τους οπαδούς  της Νάπολι και ελπίζω να το φοράω για πολύ καιρό.
Ο Aντσελότι άλλαξε τη θέση μου και νιώθω καλά, αν και πρόσφατα δεν είμαι σε τόσο καλή κατάσταση όπως ήμουν στην αρχή της σεζόν.

ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
«Το σημαντικό είναι να δουλεύουμε πάντα σκληρά. Η απόδοση μας πρέπει να είναι πολύ καλή την Κυριακή. Θα είναι ένα ματς με έντονα συναισθήματα αυτό απέναντι στη Γιουβέντους.
Η μεταξύ μας βαθμολογική διαφορά είναι μεγάλη, αλλά θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε γιατί το παιχνίδι έχει μια ιδιαίτερη γεύση. Είναι πάντα ωραίο να σκοράρεις με αντίπαλο τη Γιουβέντους, αλλά το σημαντικό είναι η συνολική απόδοση. Ακόμη και αν είμαστε μακριά από την κορυφή, έχουμε τον στόχο της συμμετοχής μας στο επόμενο Τσαμπιονς Λιγκ και την πρόκληση της κατάκτησης του Γιουρόπα Λιγκ». 

Η Γιουβέντους έχει μια μεγάλη ομάδα. Η δική μας δεν είναι πολύ πίσω, αλλά είναι λίγο πιο μπροστά από τα προηγούμενα χρόνια. Ήμασταν άτυχοι απέναντι στην Κιέβο και την Τορίνο, κατά των οποίων δεν ήμασταν αρκετά αδίστακτοι.
Είναι η πρώτη μας χρονιά με τον Αντσελότι στον πάγκο υπάρχουν νέες προπονήσεις και νέες τακτικές. Κανείς δεν ήταν σίγουρος ότι θα βρισκόμασταν στις θέσεις του Champions League στην αρχή της σεζόν.

Αντ ‘αυτού ήμασταν η ομάδα που ήρθε πιο κοντά στη Γιουβέντους. Αργότερα η προσπάθεια μας θα ανταμειφθεί. 
Πέρυσι ο Kουλιμπαλί μας οδήγησε στην πρώτη μας νίκη στο Τορίνο.Ίσως να κερδίσεις το σκουντέτο είναι καλύτερο από το να μην νικήσεις τη Γιουβέντους στην έδρα της, αλλά ήταν μία μεγάλη νίκη και πέτυχε ένα μεγάλο γκολ. Και ο Καλιντού με έκανε να τον ζηλεύω …» 

ΥΠΟΚΛΙΣΗ ΣΤΟΝ ΧΑΜΣΙΚ

«O Χάμσικ έγραψε ιστορία στον σύλλογο. Έσπασε το άπιαστο ρεκόρ στόχου του Μαραντόνα αν και μέσος και μπορεί να θεωρηθεί ως παράδειγμα.

Είμαι υπερήφανος που έπαιξα μαζί του
, είναι πρωταθλητής στο γήπεδο. Ποτέ δεν είπε μια λέξη βγαίνοντας εκτός ελέγχου, ποτέ δεν διαμαρτυρήθηκε επειδή δεν χρησιμοποιήθηκε βασικός, ή αν αντικαταστάθηκε σε ένα μεγάλο ντέρμπι.
Έδωσε πάντα τον καλύτερο εαυτό του και αυτό είναι που τον κάνει παράδειγμα προς μίμηση. Μπορούμε να του πούμε μόνο «ευχαριστώ»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.