Ο Φίλιπ Κόστιτς έφυγε από το γήπεδο δακρυσμένος μετά από έναν τραυματισμό στον πρώτο αγώνα της Σερβίας για το Euro 2024 κόντρα στην Αγγλία, μια στιγμή που θα μπορούσε να αποδειχθεί επιζήμια για τα καλοκαιρινά σχέδια της Γιουβέντους.

Ο 31χρονος ακραίος μπακ ξεκίνησε βασικός τον αγώνα κόντρα στην Αγγλία (1-0) στην Αρένα της Σάλκε το βράδυ της Κυριακής (16/6), αλλά αναγκάστηκε να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο στο 43ο λεπτό μετά από έναν επώδυνο μυϊκό τραυματισμό, ένα θέμα που τον άφησε σε κλάματα καθώς κούτσαινε εκτός γηπέδου.

Ο Κόστιτς πήγε στη Γιουβέντους πριν από δύο χρόνια από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης σε μια συμφωνία αξίας περίπου 14,7 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά δυσκολεύτηκε να δείξει τον καλύτερό του εαυτό υπό τις οδηγίες του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, έχοντας 3 γκολ και 15 ασίστ σε 87 συμμετοχές, πασχίζοντας να επαναλάβει τη δημιουργικότητα που έδειξε στη Γερμανία.

Η Γιουβέντους, με νέο αφεντικό τον Τιάγκο Μότα, ήλπιζε να πουλήσει τον Κόστιτς αυτό το καλοκαίρι για να βοηθήσει στη χρηματοδότηση των νέων στόχων της, με συλλόγους όπως η Φενερμπαχτσέ και η Γαλατασαράι να ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Σέρβου διεθνή.

Το μυϊκό του πρόβλημα, εάν αποδειχθεί σοβαρό, θα μπορούσε να εκτροχιάσει αυτά τα σχέδια. Η «Γηραιά Κυρία» περιμένει τώρα να ακούσει τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων από το στρατόπεδο της Σερβίας, ελπίζοντας ότι θα μείνει εκτός δράσης μόνο για ένα μικρό χρονικό διάστημα, επιτρέποντάς τους να ολοκληρώσουν μια πώληση τους επόμενους μήνες