Μίλαν – Σαλερνιτάνα 3-3: Έχασε τη νίκη από τα “χέρια” της (highlights)

Απίστευτο παιχνίδι στο "Σαν Σίρο". Η Μίλαν μπορεί να είχε τη νίκη μέχρι το 87' αλλά η Σαλερνιτάνα πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας.

Μίλαν και Σαλερνιτάνα αναμετρήθηκαν για την τελευταία αγωνιστική της Serie A. Στο τελευταίο παιχνίδι του Στέφανο Πιόλι και του Ολιβιέ Ζιρού, η Μίλαν δεν κατάφερε να κερδίσει, παρότι είχε τη νίκη μέχρι το 87′.

Το ματς

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με τη Μίλαν να έχει την πρώτη ευκαιρία με τον Ζιρού να απειλεί στο 2’, αλλά το σουτ του κατέληξε εκτός. Στο 22’ οι «ροσονέρι» βρήκαν το γκολ με τον Λεάο, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Φιορίλο.   Στο 27’ ο Ολιβιέ Ζιρού με κεφαλιά έκανε το 2-0 με κεφαλιά. Στα υπόλοιπα λεπτά δεν άλλαξε κάτι με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι παίκτες του Στέφανο Πιόλι συνέχιζαν να πιέζουν τον αντίπαλο. Ωστόσο, η Σαλερνιτάνα βρήκε το γκολ στο 64’ με τον Σίμι να παίρνει την ασίστ με τον Σάμπια. Ο ίδιος παίκτης στο 66’ πήρε την κεφαλιά από κοντά, αλλά ο Μιράντε μπλόκαρε. Στο 78’ ο Καλάμπρια έκανε το 3-1 στο παιχνίδι, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στο παιχνίδι. Στο 87’ η Σαλερνιτλανα μείωσε με τον Σάμπια σε 3-2. Στο 89’ ήρθαν όλα τούμπα με τη Σαλερνιτάνα να παίρνει τον βαθμό της ισοπαλίας με τον Σίμι να κάνει το 3-3, το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό σκορ του αγώνα.

Η Μίλαν έκλεισε τις υποχρεώσεις της στο ιταλικό πρωτάθλημα μένοντας στη δεύτερη θέση με 75 βαθμούς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.