Φιορεντίνα: Διέψευσε τα σενάρια ο Σάρι

Ο Μαουρίτσιο Σάρι διέψευσε τα σενάρια που τον ήθελαν να έχει έρθει σε επαφή με τη διοίκηση της Φιορεντίνα.

Ο Ιταλός τεχνικός αποκάλυψε πως έχει έρθει σε επαφή με ομάδα εκτός των ιταλικών συνόρων. Ο πρώην τεχνικός της Λάτσιο ξεκαθάρισε πως δεν έχει προταθεί στους «βιόλα» και συμπλήρωσε

Χαρακτηριστικά, ο Σάρι δήλωσε: «Δεν προτάθηκα στη Φιορεντίνα, δεν υπήρχε καμία είδους διαπραγμάτευση. Σε απευθείας επίπεδο, είχα επαφές με μια ξένη ομάδα. Πριν δεχτώ, πρέπει να δω πρώτα μία δεκαριά αγώνες, ούτε όμως και αυτό είναι αρκετό. Ήθελα να καταλάβω το πλαίσιο μέσα στο οποίο βρίσκεται η συγκεκριμένη ομάδα».

Στη συνέχεια, ο Ιταλός τεχνικός συμπλήρωσε: «Χρειάζεται μία εβδομάδα με δέκα μέρες για να κάνω εγώ και το επιτελείο μου τη σχετική αξιολόγηση. Η Ιταλία είναι πάντα Ιταλία. Αυτή τη στιγμή έχω κάποιες ευθύνες, σε προσωπικό επίπεδο. Θα ήθελα να κάνω μία διαδρομή με μία ομάδα αρκετά νέα που θα μου δώσει την ευκαιρία να μείνω κάπου όχι για λίγο. Θα μου άρεσε να δεχτώ πρόταση από μία ομάδα που δε θα βιάζεται και η οποία θα έχει ξεκάθαρες ιδέες για το μέλλον και τις φιλοδοξίες της».

Τέλος, ο Σάρι μίλησε και για τον τελικό του Europa Conference League: «Η Φιορεντίνα μπορεί να νικήσει αλλά αντιμετωπίζουν μία καλή ομάδα. Η Φιορεντίνα είναι ανώτερη αλλά όχι τόσο ανώτερη για να φανταστεί κάποιος ότι θα έχει ένα χαλαρό ματς. Θα είναι επίσης ένα σκληρό ματς επειδή θα παιχτεί στην Αθήνα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.