Κεφρέν και Μάρκους στα βήματα του Λιλιάν

Η Ίντερ ενδιαφέρεται σοβαρά να κάνει μια κίνηση για το ταλέντο της Νις, ελπίζοντας ότι ο αδερφός του Μάρκους μπορεί να βοηθήσει στη διευκόλυνση της μετακόμισης στην πρωτεύουσα της Λομβαρδίας. Στο κόλπο και η Μίλαν.

Η Ίντερ θέλει να επανεννώσει τους αδερφούς Τουράμ και θέλει να αποκτήσει τον Κεφρέν με ελεύθερη μεταγραφή το καλοκαίρι του 2025, όταν λήγει το συμβόλαιό του στη Νις. Η ελπίδα τους είναι ότι η ευτυχία του Γάλλου επιθετικού στο σύλλογο και η χορηγία του πατέρα Λιλιάν θα μπορούσαν να τους δώσουν ένα πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού τους, όπως η Λίβερπουλ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι «νερατζούρι» πήραν τον Γάλλο επιθετικό σε ελεύθερη μεταγραφή το περασμένο καλοκαίρι, αφού έληξε το συμβόλαιό του με την Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ, μια συμφωνία που τελικά αποδείχθηκε μια από τις καλύτερες της σεζόν. Έλαμψε υπό τον Σιμόνε Ιντζάγκι, σημειώνοντας 15 γκολ και δίνοντας 14 ασίστ στην πρώτη του σεζόν. Η Ίντερ οδεύει τώρα προς την επόμενη σεζόν και έχει αρχίσει να καταρτίζει τα σχέδιά της για την επερχόμενη καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, που χρειάζεται τις κατάλληλες ενισχύσεις για να τη βοηθήσουν να ανταγωνιστεί σε πολλά μέτωπα – Serie A, Champions League και το ανανεωμένο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Ο 26χρονος δημιούργησε μια θανατηφόρα εντυπωσιακή συνεργασία με τον αρχηγό της ομάδας Λαουτάρο Μαρτίνες. Πολλοί τον θεωρούν ένα από τα καλύτερα καλοκαιρινά πραξικοπήματα στην Ευρώπη, καθώς εντάχθηκε στους «Νερατζούρι» χωρίς να ξοδέψουν απολύτως τίποτα. Ο 23χρονος αδερφός του έχει γίνει ήδη στυλοβάτης στη Νίκαια. Ωστόσο, πιθανότατα θα καταλήξει να υπογράψει σε έναν μεγαλύτερο ευρωπαϊκό σύλλογο.

Η Μίλαν επίσης έχει αναδειχθεί σοβαρή υποψήφια για να αποκτήσει τις υπηρεσίες του. Ο σύλλογος ζητά 40 εκατομμύρια ευρώ για να παραιτηθεί από τις υπηρεσίες του πολύτιμου περιουσιακού της στοιχείου. Παρόλα αυτά, οι «Ροσονέρι» θα προσπαθήσουν να διαπραγματευτούν μια έκπτωση, βασιζόμενοι στη συμβατική κατάσταση του παίκτη. Άλλωστε, το συμβόλαιο του παίκτη με τη Νις θα λήξει το 2025.

Για το λόγο αυτό οι Ροσονέρι θα αναζητήσουν υψηλού επιπέδου ενισχύσεις, λίγες και στοχευμένες, που μπορούν να κάνουν την ομάδα ολοένα και πιο ανταγωνιστική. Προτεραιότητα θα είναι η κάλυψη του ρόλου του σέντερ φορ, ο οποίος έμεινε ανυπεράσπιστος μετά την αποχώρηση του Ολιβιέ Ζιρού. Υπάρχει η ιδέα να γίνει η γραμμή μπροστά από τον Μάικ Μενιάν όλο και πιο σταθερή. Είναι ένας σημαντικός παίκτης, ηγέτης της Νις και μια νέα είσοδος για το μέλλον στην εθνική ομάδα. Το μειονέκτημα είναι η διεθνής διοργάνωση, με τις συνήθεις ομάδες της Premier League να ενδιαφέρονται, και αυτό θα μπορούσε να κάνει τα πράγματα λίγο πιο δύσκολα.

Ο Κεφρέν γεννήθηκε στην Πάρμα το 2001, όπως και ο Μάρκους τέσσερα χρόνια νωρίτερα. Το 2016 εντάχθηκε στις ακαδημίες της Μονακό με την οποία έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο στα τέλη Νοεμβρίου 2018, στον αγώνα του Champions League με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Τρία χρόνια αργότερα, όταν έληξε το συμβόλαιό του, υπέγραψε στη Νις. Με τη Μονακό τελείωσε με τρεις αγώνες και μηδέν γκολ. Με τη Νις έχει κάνει 160 συμμετοχές και εννέα γκολ.

Στα 23 του διανύει την πέμπτη του σεζόν στη Ligue 1, την τέταρτη ως βασικός. Την περασμένη 16η Μαρτίου κλήθηκε για πρώτη φορά στην εθνική ομάδα, με την οποία έκανε το ντεμπούτο του οκτώ ημέρες αργότερα στον αγώνα με την Ολλανδία, στο μεταξύ είχε συμμετάσχει σε όλες τις ομάδες νέων.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.