Ουντινέζε-Ίντερ 1-2: Διπλό τίτλου με Φρατέζι

Με γκολ του Φρατέζι στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, η Ίντερ πήρε ακόμα μια νίκη με 2-1 εκτός έδρας επί της Ουντινέζε, φτάνοντας ένα βήμα πιο κοντά στη κατάκτηση του Σκουντέτο.

Ουντινέζε και Ίντερ αναμετρήθηκαν στο “Φρίουλι” στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της Serie A. Μετά από γκάφα της άμυνας των “νερατζούρι“, η ο Σάμαρτζιτς σκόραρε για το 1-0, με τον Τσαλχάνογλου να ισοφαρίζει για να κάνει το 1-1. με τον Φρατέζι να πετυχαίνει γκολ στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων για να δώσει μια τεράστια νίκη με 1-2. Πολλές χαμένες ευκαιρίες από την ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι, που διατηρεί διαφορά ασφαλείας από τους διώκτες της.

Στους 81 βαθμούς, ανέβηκε η Ίντερ, που βρίσκεται στο +13 από τη δεύτερη Γιουβέντους. Έμεινε στους 28η ομάδα του Γκαμπριέλε Κιόφι, που παραμένει κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού, στο +2 από τη 18η Φροζινόνε.

Το ματς

Οι φιλοξενούμενοι απέκτησαν γρήγορα την πρωτοβουλία των κινήσεων κι απείλησαν με σουτ των Λαουτάρο και Ντιμάρκο. Αργότερα, ήταν η σειρά του Τσαλχάνογλου να δοκιμάζει το πόδι του, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Η άμυνα των γηπεδούχων ήταν συμπαγής κι επέτρεπε μόνο μακρινά σουτ στην ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι. Στο 40′ σε μια ανύποπτη φάση, η Ουντινέζε θα ανοίξει το σκορ. Ο Σάμαρτζιτς θα κάνει ένα σχετικά αδύναμο σουτ εκτός περιοχής, ο Ζόμερ θα μπερδευτεί με τον Ντάμφρις κι η μπάλαθα καταλήξει στα δίχτυα του Ελβετού γκολκίπερ. Μόλις η δεύτερη φορά φέτος που οι “νερατζούρι” πάνε στην ανάπαυλα προηγούμενοι στο σκορ.

Στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, η Ίντερ θα ισοφαρίσει, αλλά το γκολ του Αουγκούστο θα ακυρωθεί από το VAR λόγω οφσάιντ στην αρχή της φάσης. Στο 54′ όμως, ο Οκόγιε θα ανατρέψει εντός περιοχής τον Τουράμ, με τον διαιτητή να καταλογίζει πέναλτι. Την εκτέλεση θα αναλάβει ο Τσαλχάνογλου, που θα ισοφαρίσει για τους “νερατζούρι“. Αυτό ήταν το δέκατο τέταρτο συνεχόμενο εύστοχο πέναλτι του Τούρκου μέσου, ενώ η Ίντερ έγινε η πρώτη ομάδα στην ιστορία της Serie A που σκοράρει στα πρώτα 31 παιχνίδια σε μια σεζόν.

Στη συνέχεια, οι δύο ομάδες προχώρησαν σε αλλαγές, ώστε να διεκδικήσουν το τρίποντο. Οι φιλοξενούμενοι θα χάσουν μεγάλες ευκαιρίες με τον νεοεισελθόντα Φρατέζι, ενώ η Ουντινέζε θα “χάσει” στο 82′ με τραυματισμό τον Λόβριτς, που είχε περάσει πριν 20 λεπτά στον αγωνιστικό χώρο. Η Ίντερ συνέχισε να πιέζει την εστία του Οκόγιε, ενώ τα νεύρα άρχιζαν να εντείνονται, με τους Παβάρ και Μαρτίνες να δέχονται κίτρινη κάρτα. Τελικά, στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Φρατέζι θα πάρει το ριμπάουντ από το σουτ του Λαουτάρο που θα χτυπήσει το δοκάρι, για να κάνει το τελικό 2-1 για τους μελλοντικούς πρωταθλητές.

Ουντινέζε (Κιόφι): Οκόγιε, Πέρεζ, Μπιζόλ, Κρίστενσεν, Εζιμπούε (62′ Φερέιρα), Ζαράγκα (70′ Παγιέρο), Γουάλας, Σάμαρτζιτς {62′ Λόβριτς (82′ Εμποσέλε)}, Καμαρά (70′ Ζεμούρα), Περέιρα, Τοβέν

Ίντερ (Ιντζάγκι): Ζόμερ, Παβάρ, Ατσέρμπι, Κάρλος Αουγκούστο, Ντάμφρις (68′ Νταρμιάν), Μπαρέλα, Τσαλχάνογλου (74′ Σάντσεζ), Μικχιταριάν (68′ Φρατέσι), Ντιμάρκο (81′ Μπιουκάναν), Τουράμ (81′ Αρναούτοβιτς), Μαρτίνες


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.