Μίλαν-Λέτσε 3-0: Στο «κυνήγι» της Ίντερ – Διεύρυνε το σερί της (highlights)

Με τρία γκολ, η Μίλαν πήρε τους βαθμούς της νίκης στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Λέτσε, για την 31η αγωνιστική της Serie A και διεύρυνε το σερί της.

Πούλισικ στο 6′, Ζιρού στο 20‘ και Λεάο στο 57′, «έγραψαν» το τελικό αποτέλεσμα. Η Μίλαν κέρδισε τη Λέτσε με 3-0 στο «Σαν Σίρο», στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της Serie A και μετράει πλέον πέντε συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα. Η Λέτσε αγωνίστηκε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο με παίκτη λιγότερο, αφού ο Κρίστοβιτς πήρε την άγουσα προς τα αποδυτήρια στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους.

Οι φιλοξενούμενοι έψαξαν το γκολ που θα τους έβαζε και πάλι στο ματς και παραλίγο να το πετύχουν, η κεφαλιά του Γκονθάλεθ όμως κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Μενιάν. Ο Φαλκόνε είδε και το δοκάρι της δικής του εστίας να «τραντάζεται», ύστερα από μακρινό σουτ του Τεό Ερναντέζ στο 65′, ισοφαρίζοντας τα δοκάρια για τις δύο ομάδες.

Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι, είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού στη μεγαλύτερη διάρκεια και η αποβολή του 45′ έκανε ακόμη ευκολότερο το έργο των γηπεδούχων, που πήραν τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Η Μίλαν με 68 βαθμούς βρίσκεται στην 2η θέση και την επόμενη αγωνιστική φιλοξενείται από τη Σασουόλο. Η Λέτσε από την άλλη είναι στην 13η θέση με 29 βαθμούς και σε μία εβδομάδα υποδέχεται την Έμπολι.

Οι ενδεκάδες των ομάδων:

Μίλαν (Πιόλι): Μενιάν, Καλάμπρια, Γκάμπια, Τομόρι, Ερναντέζ, Αντλί, Ράιντερς, Τσουκουέζε, Πούλισικ, Λεάο, Ζιρού

Λέτσε (Γκότι): Φαλκόνε, Βενούτι, Μπασκιρότο, Πόνγκρατσιτς, Γκάλο, Ρα,αντάνι, Μπλιν, Γκονσάλες, Ντόργκου, Μπάντα, Κρίστοβιτς


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.