Νάπολι: Ο Ντε Λαουρέντις «φούσκωσε» την αξία του Καρνέζη για να αποκτήσει τον Οσίμεν

Ο πρόεδρος των «Παρτενοπέι» ερευνάται από τις αρχές για παρατυπία κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων με τη Λιλ για την απόκτηση του Βίκτορ Οσίμεν.

Ο Βίκτορ Οσίμεν αποτελεί ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και αρκετές ομάδες σκοπεύουν να τάξουν… γη και ύδωρ στη Νάπολι για να τον κάνουν δικό τους το ερχόμενο καλοκαίρι. 

Ο Νιγηριανός επιθετικός αποκτήθηκε από τους «Παρτενοπέι» το καλοκαίρι του 2022 και σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες η μεταγραφή του αυτή από τη Λιλ έφτασε περίπου 77 εκατομμύρια ευρώ. 

Ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, συμπεριέλαβε στο τότε deal τους Ορέστη Καρνέζη, Τσίρο Παλμιέρι, Λουίτζι Λιτζουόρι και Κλαούντιο Μέντζι, τους οποίους έστειλε στη Λιλ με σκοπό να μειώσει το καθαρό χρηματικό κόστος που θα χρειαζόταν να σπαταλήσει για τον Οσίμεν.  

Σύμφωνα με τελευταία ρεπορτάζ, ο ίδιος «φούσκωσε» τις χρηματιστηριακές αξίας των παικτών αυτών και κατά κάποιο τρόπο εξαπάτησε τους ανθρώπους της Λιλ.

Όπως ανακοίνωσε η ίδια η Νάπολι, ο Ντε Λαουρέντις ερευνάται για αυτήν την υπόθεση από τον εισαγγελέα και σύντομα αναμένονται εξελίξεις. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.