Λάτσιο: Χαρούμενος ο Μανδάς για τη νίκη

Ο Χρήστος Μανδάς δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη νίκη 1-0 της Λάτσιο επί της Γιουβέντους στο «Ολίμπικο» και την εμφάνισή του.

Ο 23χρονος τερματοφύλακας αγωνίστηκε βασικός στο συγκεκριμένο ματς, καθώς εκμεταλλεύτηκε τον τραυματισμό του Ιβάν Προβεντέλ. Ο Μανδάς έδειξε πως μπορεί να καθιερωθεί στην ιταλική ομάδα.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Μανδάς δήλωσε: «Είμαι πραγματικά ευτυχισμένος. Είναι σημαντικό που δε δέχτηκα γκολ, όμως αυτό που μετράει περισσότερο είναι η νίκη. Ο Τούντορ είναι ένας πολύ δυνατός προπονητής, δουλεύουμε καλά στην τακτική. Οι προπονήσεις ήταν πολύ έντονες και πιστεύω ότι φάνηκε αυτό και στον αγωνιστικό χώρο. Δε χρειάζεται να μιλάμε τώρα αλλά να συνεχίσουμε να δουλεύουμε όπως κάναμε αυτές τις ημέρες».

Στη συνέχεια, ο Έλληνας τερματοφύλακας συμπλήρωσε: «Είναι όνειρό μου το να βρίσκομαι εδώ, όλη αυτή την εμπειρία την είχαν ονειρευτεί από μικρό παιδί. Το να παίζω κόντρα σε ισχυρές ομάδες είναι κάτι που με εξιτάρει, όμως δεν είναι σημαντικό. Αυτό που έχει σημασία είναι να δίνουμε το μάξιμουμ σε κάθε αγώνα. Μπαίνω στον αγωνιστικό χώρο με το σωστό πνεύμα, όντας συγκεντρωμένος πρώτα στην προπόνηση και έπειτα στο παιχνίδι. Το γεγονός πως είμαι νεαρός δεν πρέπει να είναι δικαιολογία: κοιτάζω πάντα το παρόν».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.