Νάπολι-Αταλάντα 0-3: Πάρτι και… Champions League! (highlights)

Σπουδαίο «διπλό» για την Αταλάντα στο ματς που άνοιξε την 30ή αγωνιστική στη Serie A.

Σημαντική νίκη, στην προσπάθεια που καταβάλλει για ένα ευρωπαϊκό «εισιτήριο», πανηγύρισε η Αταλάντα που επιβλήθηκε 3-0 της Νάπολι στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα». Με το «τρίποντο» και με δεδομένο πως είναι (σχεδόν) σίγουρο ότι η Ιταλία θα «βγάλει» την επόμενη σεζόν και πέμπτη ομάδα στο Champions League, πλησίασαν στο μείον ένα από την -πέμπτη της βαθμολογίας- Ρόμα, την ώρα που οι «παρτενοπέι» βλέπουν την έξοδο στην Ευρώπη να… απομακρύνεται.

Στα του σκορ, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 26′ με τον Μίραντσουκ και έκαναν το 2-0 πριν τη λήξη του πρώτου 45λέπτου με τον Σκαμάκα. Στο 88′ ο Κουπμάινερς, ύστερα από ασίστ του Ρουγκέρι, πλάσαρε εύστοχα και έγραψε το τελικό 3-0.

Να σημειωθεί ότι οι ποδοσφαιριστές της Νάπολι γονάτισαν πριν από την έναρξη της αναμέτρησης, θέλοντας να στείλουν μήνυμα κατά του ρατσισμού. Παράλληλα ήθελαν να δείξουν την στήριξή τους προς τονΒραζιλιάνο συμπαίκτη τους, Ζουάν Ζεσούς ο οποίος κατήγγειλε ότι δέχθηκε ρατσιστικές προσβολές από τον Φραντσέσκο Ατσέρμπι, στην αναμέτρηση της προηγούμενης αγωνιστικής με την Ίντερ.

ΝΑΠΟΛΙ: Μέρετ, Ντι Λορέντσο, Ραχμάνι, Ζεσούς, Ρούι, Ανγκισά (75′ Σιμεόνε), Λομπότκα, Τραορέ (46′ Ζιελίνσκι), Πολιτάνο (68′ Λίντστρεμ), Όσιμεν, Ρασπαντόρι (46′ Ενγκόνγκ)

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Καρνεσέκι, Σκαλβίνι (72′ Τολόι), Χίεν, Κολάσινατς (67′ Τζιμσίτι), Χάτεμπουρ, Ντε Ρουν, Έντερσον, Τζαπακόστα (60′ Ρουτζέρι), Πάσαλιτς (61′ Κοπμάινερς), Μιραντσούκ, Σκαμάκα (61′ Λούκμαν)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.