Γιουβέντους: Δεν «βγήκε» ο Γουεά

Η Γιουβέντους κάνει δεύτερες σκέψεις για το μέλλον του Τίμοθι Γουεά, με τον Αμερικανό διεθνή να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου μόλις ένα χρόνο μετά την άφιξή του από τη Λιλ.

Ο διεθνής εξτρέμ και γιος του σπουδαίου Ζορζ Γουεά, ήταν η πιο ακριβή φετινή μεταγραφή που κόστισε 11 εκατομμύρια ευρώ συν τα μπόνους.

Δυσκολεύτηκε να κάνει μεγάλο αντίκτυπο, βάζοντας μόλις ένα γκολ σε 26 εμφανίσεις στη Serie A και το Coppa Italia. Μόλις έκλεισε τα 24, ο γιος του πρώην θρύλου της Μίλαν, άρχισε να «χάνεται»… Ο Αλέγκρι τον ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα μόλις μία φορά στους τελευταίους 10 αγώνες της Serie A.

Σύμφωνα με την Tuttosport, οι διοίκηση της Γιούβε σκέφτεται ήδη μια πιθανή πώληση το καλοκαίρι εάν δεν ανατρέψει την κατάσταση. Οι εμφανίσεις του με την Εθνική των ΗΠΑ δεν έχουν καμία σχέση με αυτό που βλέπουμε στο Καμπιονάτο, είναι πολύ διαφορετική από αυτή σε επίπεδο συλλόγων, κάτι που με τη σειρά του υποδηλώνει ότι παλεύει με τον σχηματισμό 3-5-2 του Αλέγκρι. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι η Γιουβέντους μπορεί να περιμένει και να δει ποιο σύστημα χρησιμοποιεί ο επόμενος προπονητής της, εάν ο Τοσκανός τεχνικός αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.