Νάπολι: Ο φευγάτος Βίκτορ Όσιμεν

Σύμφωνα με την εφημερίδα Il Mattino, ο επιθετικός της Νάπολι είναι έτοιμος να αποχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι από το Καμπιονάτο.

Η Νάπολι είναι έτοιμη να χωρίσει την παρέα με τον Νιγηριανό επιθετικό στο τέλος της σεζόν και σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ από την Ιταλία, Τσέλσι, Άρσεναλ και Παρί Σεν Ζερμέν είναι έτοιμες να προσφέρουν 90 εκατομμύρια ευρώ για διεθνή φορ.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο ποδοσφαιριστής έχει «χορτάσει» τη Serie A και ανυπομονεί να αποχωρήσει από το Stadio Maradona. Ο 25χρονος υπέγραψε πρόσφατα επέκταση συμβολαίου μέχρι τον Ιούνιο του 2026 και η νέα συμφωνία περιλαμβάνει ρήτρα αποδέσμευσης 120-130 εκατομμυρίων ευρώ.

Ωστόσο, τα ρεπορτάζ ισχυρίζονται πως ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου, Ντε Λαουρέντις, θα μπορούσε να δεχτεί μια προσφορά κάτω από τη ρήτρα αποδέσμευσης δεδομένου ότι παίκτης έχει ήδη αποφασίσει να φύγει από τον σύλλογο. Οι μεσάζοντες συνεργάζονται ήδη με τον ατζέντη του επιθετικού, για να βρουν νέο σύλλογο για τον πρώην επιθετικό της Λιλ, ο οποίος έχει σκοράρει 72 γκολ σε 125 εμφανίσεις με τους Παρτενοπέι από το 2020 που προσγειώθηκε στο νότο της Ιταλίας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.