Ιταλικό ενδιαφέρον για Μαυροπάνο

Με βάση δημοσίευμα της «Gazzetta dello sport» στο «στόχαστρο» της Ίντερ ο Ντίνος Μαυροπάνος.

Στη μεταγραφική λίστα της Ίντερ, ο Ντίνος Μαυροπάνος, σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Gazzetta Dello Sport». Ο Έλληνας αμυντικός αγωνίζεται στα γήπεδα της Αγγλίας με τη Γουέστ Χαμ και παρ’ όλο που δεν αγωνίζεται ως βασικός οι «νερατζούρι» εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του Μαυροπάνου για την ερχόμενη μεταγραφική περιόδο.

Μάλιστα η πρωτοπόρος του ιταλικού πρωταθλήματος ενδέχεται να «χάσει» τους Ατσέρμπι και Ντε Φράι. Ο πρώτος αναμένεται να αποχωρήσει από την Ίντερ εφόσον επιβεβαιωθεί η ρατσιστική επίθεση προς τον Χουάν Ζέσους της Νάπολι, ενώ ο δεύτερος δεν έχει πείσει τον Σιμόνε Ιντζάγκι με τις εμφανίσεις του.

Εκτός από τον Έλληνα διεθνή στη μεταγραφική λίστα των Μιλανέζων για την άμυνα βρίσκονται και οι Κιμ Μιν Τζάε και Κρις Σμόλινγκ. Ο 27χρονος Κορεάτης κόστισε 50 εκατομμύρια ευρώ στην Μπάγερν Μονάχου, αλλά το τελευταίο διάστημα έχει χάσει τη φανέλα του βασικού στους Βαυαρούς του Τόμας Τούχελ. Η Ίντερ ενδέχεται να «χτυπήσει» την πόρτα των πρωταθλητών Γερμανίας για τον Κιμ Μιν Τζάε, αλλά για συμβόλαιο με τη μορφή δανεισμού.

Όσον αφορά τον Άγγλο της Ρόμα, ο προπονητής της ιταλικής ομάδας τον θέλει στον κλαμπ λόγω του συστήματος που αγωνίζεται η Ίντερ με τους τρεις αμυντικούς.

Ο Ιντζάγκι πιστεύει ότι ο Σμόλινγκ ταιριάζει άψογα στον τρόπο που παρατάσσεται η Ίντερ, ενώ δεν φαίνεται να επηρεάζεται από τους πολλούς τραυματισμούς που ταλαιπωρούν τον 34χρονο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.