Αταλάντα: Θέλει να φύγει ο Κουπμάινερς

Το δήλωσε ανοιχτά ο Ολλανδός μέσος.

Ο Τεν Κουπμάινερς αποτελεί τον πιο ποιοτικό μέσο της Αταλάντα κι ένας από τους καλύτερους του ιταλικού πρωταθλήματος. Ο 26χρονος Ολλανδός μέσος αποτελεί στόχαστρο πολλών μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων, όπως η Γιουβέντους και ομάδες από την Premier League, που το καλοκαίρι θα χτυπήσουν την πόρτα των “μπεργκαμάσκι” για να τον αποκτήσουν.

Ο ίδιος το γνωρίζει και, μιλώντας σε Μέσο της πατρίδας του, αποκάλυψε πως έχει ζητήσει να φύγει το καλοκαίρι από το Μπέργκαμο, παρά το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2027.

“Είπα στους ανθρώπους της Αταλάντα ότι θέλω να φύγω το καλοκαίρι. Πέρυσι, υπήρχε σοβαρό ενδιαφέρον από την Νάπολι, αλλά δεν επιτεύχθηκε συμφωνία μεταξύ των δύο διοικήσεων. Πέρασα υπέροχα στην Αταλάντα κι ελπίζω να πάρουν ένα καλό ποσό για τις υπηρεσίες μου.

Ελπίζω φέτος πως θα υπάρχουν επιλογές για να τις σκεφτεί η ομάδα. Η σύντροφός μου και εγώ απολαμβάνουμε την Ιταλία αλλά για μερικές ομάδες στην Αγγλία θα άντεχα τον καιρό εκεί.

Θα έλεγα ψέματα αν ισχυριζόμουν πως δεν υφίσταται ενδιαφέρον για μένα από την Γιουβέντους και συλλόγους της Premier League”.

Σημειώνεται πως ο Ολλανδός μέσος μετράει ήδη 12 γκολ και 4 ασίστ σε 34 συμμετοχές του σε όλες τις διοργανώσεις τη φετινή σεζόν, με τα ρεπορτάζ να αναφέρουν πως η Αταλάντα ζητάει 60.000.000 ευρώ για την παραχώρησή του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.