Ίντερ-Νάπολι 1-1: Ισοπαλία για τους… (Χ)αμένους (highlights)

Στο 1-1 έμειναν Ίντερ και Νάπολι μετά τους αποκλεισμούς τους από τους «16» του UEFA Champions League.

Οι δύο μεγάλοι… χαμένοι των τελευταίων αγώνων της φάσης των «16» του UEFA Champions League, Ίντερ και Νάπολι, τέθηκαν αντιμέτωποι στο «Τζιουσέπε Μεάτσα» για λογαριασμό της 29ης αγωνιστικής της Serie A. 

Οι «Παρτενοπέι» έφυγαν με την ισοπαλία από το Μιλάνο χάρη σε γκολ του Χουάν Ζεσούς στο 81ο λεπτό. Το προβάδισμα στους γηπεδούχους, που δεν κατάφεραν να «κλειδώσουν» το τρίποντο και στο τέλος το… πλήρωσαν, είχε δώσει ο Νταρμιάν στο 42′.

Το ματς

Προβάδισμα για την Ίντερ με τον… γνωστό τρόπο

Σε χαμηλό τέμπο και δίχως πολλές μεγάλες στιγμές κύλησαν τα πρώτα 45 λεπτά του παιχνιδιού. Η Ίντερ είχε την κατοχή της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων, ενώ η Νάπολι περιορίστηκε σε αμυντικό ρόλο. Οι «Νερατζούρι» στο 13ο λεπτό έχασαν μοναδική τριπλή ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ με πρωταγωνιστές τους Νταρμιάν, Λαουτάρο Μαρτίνες και Μπαρέλα. Ο Μέρετ ήταν σε ετοιμότητα και κράτησε το μηδέν για τους «Παρτενοπέι». 

Στα επόμενα τριάντα λεπτά δεν σημειώθηκε κάτι άλλο άξιο αναφοράς και όλα έδειχναν πως οι δύο ομάδας θα πήγαιναν στα αποδυτήρια χωρίς τέρματα. Λογάριαζαν… όμως χωρίς τον Νταρμιάν. Ο Ιταλός στο 42ο λεπτό εκμεταλλεύτηκε το άψογο γύρισμα του Μπαστόνι στη μεγάλη περιοχή του Μερέτ και πέτυχε ένα γκολ… σήμα κατατεθέν του συνόλου του Σιμόνε Ιντζάγκι. Όπως και στο μεσοβδόμαδο παιχνίδι με την Ατλέτικο Μαδρίτης (στο 1-0 του Ντι Μάρκο), το πλάγιο μπακ της ομάδας βρέθηκε σε θέση… βολής και «έγραψε» το 1-0. 

Δεν το «κλείδωσε» η ‘Ιντερ και την τιμώρησε ο Ζεσούς

Όπως ήταν λογικό, οι φιλοξενούμενοι θέλησαν να γίνουν πιο απειλητικοί, επιθετικά, με την αρχή του δεύτερου μέρους. Η Νάπολι κυκλοφόρησε περισσότερο τη μπάλα, όμως δεν βρήκε αρκετούς ανοιχτούς διαδρόμους στην άμυνα της Ίντερ και απείλησε ελάχιστα την εστία του Σόμερ. Στην, ουσιαστικά, πρώτη τους μεγάλη στιγμή στην αναμέτρηση, οι «Παρτενοπέι», κατάφεραν να βρουν δίχτυα με τον Χουάν Ζεσούς.

Οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς στα ίσια στο 81ο λεπτό και έγιναν η πρώτη ομάδα στη φετινή Serie A που σκοράρει εναντίον των «Νερατζούρι» μετά το 75′. Το 1-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από έναν βαθμό.

Στους 76 πλέον η Ίντερ που έχει απόσταση… ασφαλείας από τη δεύτερη Γιουβέντους, στους 45 η Νάπολι, που παραμένει στο κυνήγι της τετράδας.

Ίντερ: Σόμερ, Μπαστόνι, Ατσέρμπι, Παβάρ (46’ Μπίσεκ), Ντι Μάρκο (79′ Ντούμφρις), Νταρμιάν (84′ Μπιουκάναν), Μικιταριάν, Μπαρέλα (70’ Φρατέζι), Τσαλχάνογλου, Μαρτίνες (79′ Σάντσες), Τουράμ.  

Νάπολι: Μερέτ, Ολιβέρα (74′ Ρουί), Ζεσούς, Ντι Λορέντζο, Ραχμάνι, Ανγκισά, Λομπότκα, Τραορέ (70’ Καζούστ), Κβαρατσκέλια (91′ Λίντστρεμ), Πολιτάνο (92′ Ενγκόνζ), Ρασπαντόρι (75′ Σιμεόνε). 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.