Ρόμα-Σασουόλο 1-0: Με ηγέτη Πελεγκρίνι συνεχίζει να κερδίζει!

Με το υπέροχο γκολ του Λορένζο Πελεγκρίνι, η Ρόμα κέρδισε με 1-0 την Σασουόλο και πανηγύρισε ακόμη μια νίκη στο πρωτάθλημα

Ρόμα και Σασουόλο αναμετρήθηκαν στο “Ολίμπικο” για την 29η αγωνιστική της Serie A. Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο χωρίς πολλές συγκινήσεις, το πολύ ωραίο γκολ του Λορέντζο Πελεγκρίνι χώρισε εντέλει τις δύο ομάδες κι οι γηπεδούχοι επέστρεψαν στις νίκες μετά το ανεπιτυχές αποτέλεσμα τη προηγούμενη εβδομάδα με την Φιορεντίνα.

Στους 51 βαθμούς ανέβηκε η Ρόμα, που συνεχίζει να βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση με τον Ντε Ρόσι στον πάγκο. Μόλις τρεις πόντοι την χωρίζουν από την Μπολόνια και την έξοδο στο επόμενο UEFA Champions League. Στους 23 έμεινε η Σασουόλο, που παραμένει στην προ-τελευταία θέση και κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Το ματς

Στο πρώτο μέρος η Ρόμα είχε την κατοχή του παιχνιδιού, χωρίς να δημιουργεί ευκαιρίες τους φιλοξενούμενους. Μάλιστα, στο 43′ ο Ντε Ρόσι προχώρησε σε αναγκαστική αλλαγή του Σπινατσόλα, βάζοντας τον Ανχελίνο. Η μοναδική μεγάλη στιγμή ήταν για τους Ρωμαίους στις καθυστερήσεις, όταν η κεφαλιά του Λουκάκου από πλεονεκτική θέση πέρασε άουτ.

Στην έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου η Ρόμα προηγήθηκε στο σκορ. Ο Πελεγκρίνι πήρε τη μπάλα από τα αριστερά, συνέκλινε προς το κέντρο και με πολύ ωραίο σουτ έξω από την περιοχή θα ανοίξει το σκορ για τους “τζιαλορόσι”. Από κει και πέρα το παιχνίδι απέκτησε καλύτερο ρυθμό με τις δύο ομάδες να απειλούν. Από το 70′ και μετά ο προπονητής της Σασουόλο προχώρησε σε αλλαγές για να βρει το γκολ της ισοφάρισης. Δεν τα κατάφερε, καθώς η Ρόμα έπαιξε πολύ αποτελεσματικά και κράτησε με σχετική άνεση το αποτέλεσμα.

Ρόμα (Ντε Ρόσι): Σβίλαρ, Κάρσντορπ (70′ Τσέλικ), Μαντσίνι, Γιορέντε, Σπινατσόλα (43′ Ανχελίνο), Κριστάντε, Παρέδες, Πελεγκρίνι, Αουάρ (70′ Μπαλντάνζι), Ελ Σαράουι (86′ Χιούσεν), Λουκάκου (86′ Αζμούν)

Σασούολο (Μπαλαρντίνι): Κονσίλι, Πέντερσεν, Έρλιτς, Φεράρι, Βίτι (86′ Ρουάν), Ράσιτς (79′ Μπαϊράμι), Ομπιάνγκ (73′ Βολπάτο), Ενρίκε, Ντεφρέλ (73′ Μπολόκα), Λοριέντε, Πιναμόντι (79′ Μουλατιέρι)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.