Φροζινόνε-Λάτσιο 2-3: Μεγάλη… απόδραση με εξαιρετικό Καστεγιάνος και βασικό Μανδά (highlights)

Σπουδαίο διπλό για τη Λάτσιο του Χρήστου Μανδά στην έδρα της Φροζινόνε (3-2), χάρη σε δύο γκολ του Βαλεντίν Καστεγιάνος.

Η Λάτσιο, αν και έβαλε… δύσκολα στον ίδιο της τον εαυτό, κατάφερε να πάρει μεγάλη εκτός έδρας νίκη με ανατροπή κόντρα στη Φροζινόνε και έμεινε ζωντανή στη μάχη της έκτης και έβδομης θέσης της Serie A, που δίνουν ευρωπαϊκά εισιτήρια για τη νέα σεζόν. Οι φιλοξενούμενοι που είχαν για δεύτερη φορά φέτος στη βασική τους σύνθεση τον Χρήστο Μανδά ανέβηκαν στους 43 βαθμούς και παρέμειναν στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα. 

Από την άλλη, η Φροζινόνε δεν κατάφερε να πάρει απολύτως τίποτα από ένα ματς στο οποίο έδειξε πολύ καλό πρόσωπο και παρέμεινε εντός της επικίνδυνης ζώνης με μόλις 24 βαθμούς ύστερα από 29 αγώνες. 

Ισοπεδωτικοί… στην αρχή οι γηπεδούχοι – Αντέδρασαν οι «Λατσιάλι» 

Με εξαιρετικό τρόπο ξεκίνησε το παιχνίδι για την Φροζινόνε, η οποία εκμεταλλεύτηκε την ώθηση που πήρε από το κοινό της και κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο του «Μπενίτο Στίρπε». Η πίεση της ομάδας του Εουσέμπιο Ντι Φρανσέσκο δεν άργησε να… αποδώσει καρπούς, αφού μόλις στο 13ο λεπτό ο Λιρολά άνοιξε το σκορ με ωραία κεφαλιά ύστερα από σέντρα ακριβείας του Ζορτέα.

Οι γηπεδούχοι δεν έμειναν στο γρήγορο προβάδισμα τους και θέλησαν να βρουν και δεύτερο τέρμα, που θα τους έδινε προβάδισμα νίκης. Αυτό δεν ήρθε και έτσι, αφού η Λάτσιο ξεπέρασε το αρχικό της… σοκ, βελτίωσε την εικόνα της στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε να βρει γκολ ισοφάρισης επτά λεπτά πριν τη λήξη των πρώτων 45’ με τον Τζακάνι

Παράσταση… για ένα ρόλο το δεύτερο μέρος 

Από εκεί που σταμάτησε στο πρώτο ημίχρονο, ξεκίνησε στο δεύτερο η ομάδα του Τζιοβάνι Μαρτουσιέλο. Στο 57ο λεπτό οι «Λατσιάλι» πήραν… κεφάλι στο σκορ χάρη σε γκολ του Καστεγιάνος, το οποίο σήκωσε αρκετές διαμαρτυρίες από πλευράς Λέτσε, που ζήτησε επιθετικό φάουλ του σκόρερ. Η φάση ελέγχθηκε από το VAR και το γκολ μέτρησε κανονικά.

Με την ψυχολογία στα ύψη πλέον οι φιλοξενούμενοι, κατάφεραν να βρουν και τρίτο γκολ πέντε λεπτά μετά και πάλι με τον Καστεγιάνος, ο οποίος εξελίσσεται σε απόλυτο πρωταγωνιστή της αναμέτρησης. Οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτω, έβγαλαν αντίδραση και μείωσαν σε 3-2 στο 70’ με τον Κεντίρα, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Το 2-3 παρέμεινε μέχρι το τέλος παρά τη μεγάλη προσπάθεια της Φροζινόνε και έτσι η ομάδα του Χρήστου Μανδά πανηγύρισε ένα υπερ πολίτιμο τρίποντο.

Φροζινόνε: Τουράτι, Σ. Ρομανιόλι, Οκολί, Ζορτέα, Λιρολά (82′ Βαλέρι), Μιτζιτέλι (62′ Σεκ), Μπαρενετσέα, Μπρεσιανίνι (91′ Ρεϊνιέ), Σουλέ, Κεντίρα (90′ Τσούνι), Τζέλι (80′ Ζόρζ). 

Λάτσιο: Μανδάς, Μάρουσιτς, Κασάλε, Αλ. Ρομανιόλι, Πελεγκρίνι (46′ Λατσάρι), Γκεντουζί, Λουίς Αλμπέρτο, Κατάλντι (56΄ Βεσίνο), Φελίπε Άντερσον (82′ ‘Ισακσεν), Ιμόμπιλε (56′ Καστεγιάνος), Τζακάνι (82’ Καμάντα). 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.