Η «Ντόρια» θέλει τον Μπαλοτέλι

Έτοιμη να κινηθεί για την απόκτηση του Μάριο Μπαλοτέλι από τη Λίβερπουλ, εμφανίζεται η διοίκηση της Σαμπντόρια, σύμφωνα με τους τον ιταλικό Τύπο.

Έτοιμη να κινηθεί για την απόκτηση του Μάριο Μπαλοτέλι από τη Λίβερπουλ, εμφανίζεται η διοίκηση της Σαμπντόρια, σύμφωνα με τους τον ιταλικό Τύπο. Ο διεθνής επιθετικός των «κόκκινων» δεν περνάει και τις καλύτερες στιγμές του στην Αγγλία, καθώς δεν έχει καταφέρει να βρει τον καλό του εαυτό και αυτό έχει βάλει τους ιθύνοντες της αγγλικής ομάδας, σε σκέψεις σχετικά με το μέλλον του στο «Άνφιλντ».


Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο και συγκεκριμένα τη «Corriere Mercantile», η Σαμπντόρια ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ιταλού επιθετικού. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η ιταλική ομάδα σκοπεύει να προσφέρει στη Λίβερπουλ τον Σέρχιο Ρομέρο, ως έμψυχο αντάλλαγμα, προκειμένου να αποκτήσει τον πρώην επιθετικό των Ίντερ, Μάντσεστερ Σίτι και Μίλαν. Σχετικά με την κάλυψη του συμβολαίου του παίκτη, το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως μέρος του θα το καλύψει η Λίβερπουλ, σε περίπτωση μετακόμισής του στη Γένοβα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.