Serie A: Ματσάρα στη Σαρδηνία – Νίκη «χρυσάφι» για Σασουόλο (videos)

Κάλιαρι και Σασουόλο ήταν οι νικήτριες των αναμετρήσεων που «άνοιξαν» το Σαββατιάτικο «μενού» της 28ης αγωνιστικής της Serie A.

Κάλιαρι-Σαλερνιτάνα 4-2:


«Βροχή» από γκολ στη «Σαρντένια Αρένα». Στο βασικό σχήμα ο Μανωλάς για τους φιλοξενούμενους, που αποχώρησε στο ημίχρονο, δίνοντας τη θέση του στον Πιρόλα. Η ομάδα του Ρανιέρι ήταν η απόλυτη κυρίαρχος στο πρώτο ημίχρονο όπου με γκολ των Λαπαντούλα στο 12′ και Γκαετάνο στο 40′ (είχε και ακυρωθέν γκολ τρία λεπτά νωρίτερα) έκλεισε το ημίχρονο με το υπέρ της 2-0. Ο Σομουρόντοφ στο 51′, πέντε λεπτά μετά την άφιξή του στο ματς, έκανε το 3-0. Όλα έδειχναν πως οι γηπεδούχοι θα έπαιρναν μία εύκολη νίκη, ωστόσο μέσα σε δύο λεπτά η Σαλερνιτάνα μπήκε για τα καλά στο παιχνίδι. Κάστανος στο 56′ και Ματζόρε στο 58′ έδωσαν στην ομάδα από το Σαλέρνο ελπίδες βαθμών στο ματς. Κάτι τέτοιο δε συνέβη, αφού το δεύτερο γκολ του Σομουρόντοφ στο 76′ ήταν αρκετό για να δώσει τη νίκη στην ομάδα του.


Σημαντική νίκη για την Κάλιαρι, που αποφεύγει προς το παρόν την απειλή του υποβιβασμού, παρότι βρίσκεται μόλις τρεις βαθμούς μακριά από την «επικίνδυνη ζώνη». Έχει 26 βαθμούς και βρίσκεται στην 13η θέση. Η Σαλερνιτάνα παραμένει «ουραγός» με μόλις 14 βαθμούς και μοιάζει δύσκολο να αποφύγει τον υποβιβασμό στο τέλος της σεζόν.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:


Κάλιαρι (Ρανιέρι): Σκουφέτ, Τζάπα, Μίνα, Ντοσένα, Ογκέλο, Νάντες, Μακουμπού, Ντεϊόλα, Γιάνκτο, Γκαετάνο, Λαπαντούλα


Σαλερνιτάνα (Λιβεράνι): Οτσόα, Τζανόλι, Μανωλάς, Φάσιο, Μπράνταριτς, Κουλιμπαλί, Ματζόρε, Κάστανος, Καντρέβα, Τσαούνα, Βάισμαν

Σασουόλο-Φροζινόνε 1-0:


Σημαντική νίκη στη μάχη παραμονής για τη Σασουόλο, που κέρδισε με 1-0 τη Φροζινόνε στο Mapei Stadium. Το γκολ του Τόρστβεντ στο 58′ στάθηκε αρκετό για τους γηπεδούχους, που απειλούνται με υποβιβασμό τη φετινή σεζόν. Οι φιλοξενούμενοι «άγγιξαν» το βαθμό της ισοπαλίας στο 90′, όμως ο Κάιο Ζόρζε αστόχησε από το σημείο του πέναλτι κι έτσι η ομάδα του Μπαλαρντίνι πήρε τους τρεις βαθμούς.


Η Σασουόλο είναι πλέον στους 23 βαθμούς και την 17η θέση, ενώ η Φροζινόνε βρίσκεται προς το παρόν εκτός «επικίνδυνης ζώνης» στην 16η θέση με έναν βαθμό παραπάνω.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:


Σασουόλο (Μπαλαρντίνι): Κονσίλι, Πέντερσεν, Έρλικ, Φεράρι, Ντόιγκ, Ράτσιτς, Τόρστβεντ, Λοριαντέ, Ντεφρέλ, Μπαϊράμι, Πιναμόντι


Φροζινόνε (Ντι Φραντσέσκο): Τουράτι, Τζορτέα, Οκόλι, Ρομανιόλι, Βαλερί, Ματσιτέλι, Μπαρενετσέα, Μπρεσκιανίνι, Σουλέ, Γκετζέμις, Σεντίρα


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.