Η σύζυγος του Πογκμπά στηρίζει τον Πολ (pic)

Η σύζυγος του Πογκμπά, Μαρία Ζουλέι, έσπασε τη σιωπή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δημοσιεύοντας ένα κίνητρο μήνυμα που φαινομενικά ήταν αφιερωμένο στον σύζυγό της.

Το δικαστήριο αντιντόπινγκ επιβεβαίωσε την τετραετή αποκλεισμό του Πογκμπά την περασμένη εβδομάδα, αλλά ο Γάλλος μέσος ανακοίνωσε ήδη ότι θα καταθέσει έφεση στο Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο.

Το μήνυμα έγραφε: «Συνέχισε γιατί σου αξίζει να δεις τι θα συμβεί όταν όλη η σκληρή δουλειά σου αποδώσει. Συνέχισε γιατί είσαι πιο δυνατός από όσο νομίζεις. Συνέχισε γιατί κάθε βήμα μπροστά σε φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στους στόχους σου. Συνέχισε γιατί τα καλύτερα έρχονται».

Ο Πογκμπά απέτυχε σε τεστ ντόπινγκ στις 20 Αυγούστου 2023, μετά τον εναρκτήριο αγώνα της Serie A της σεζόν εκτός έδρας στην Ουντινέζε, έναν αγώνα που είχε περάσει εξ ολοκλήρου στον πάγκο. Έχει αποβληθεί προληπτικά από τον Σεπτέμβριο του 2023 και έκτοτε δεν έχει προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Δεδομένου ότι η ποινή του Πογκμπά είναι μεγαλύτερη από έξι μήνες, η Γιουβέντους θα μπορούσε να λύσει το συμβόλαιό του, αλλά δεν αναμένεται να λάβει τελική απόφαση σύντομα. Ο νικητής του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γαλλίας του 2018 επέστρεψε στο Τορίνο με ελεύθερη μεταγραφή από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2022.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.