Μόντσα – Ρόμα 1-4: Βλέπει “αστέρια” (videos)

Με τα τέσσερα γκολ των "τζιαλορόσι" στο "Μπριάντεο", η ομάδα του Ντανιέλε Ντε Ρόσι ετοιμάζεται για την έξοδο στο Champions League.

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Κριστάντε να έχει την πρώτη ευκαιρία στο παιχνίδι, ο οποίος είδε την μπάλα να βγαίνει εκτός. Στο 8’ ο Πελεγκρίνι έκανε το σουτ αλλά ο Ντι Γκρεγκόριο έστειλε την μπάλα κόρνερ. Στο 16’ οι γηπεδούχοι είχαν την μεγάλη ευκαιρία με τον Τζούριτς να εκτελεί με κεφαλιά αλλά ο Σβίλαρ είχε την απάντηση, στέλνοντας τη μπάλα κόρνερ.  

Το γκολ ήρθε στο 38’ ο Λορέντζο Πελεγκρίνι άνοιξε το σκορ.  Στο 40’ η Μόντσα ανέβηκε στο γήπεδο και απείλησε με τον Ντάνι Μότα, αλλά ο Σβίλαρ μπλόκαρε την μπάλα.

Στο 41’ οι φιλοξενούμενοι διπλασιάσαν τα τέρματα τους με τον Λουκάκου να παίρνει την μπάλα από τον Ντιμπάλα και να δίνει ισχυρό προβάδισμα στην ομάδα του Ντανιέλε Ντε Ρόσι.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι παραλίγο να αιφνιδιάσουν τη Ρόμα με τον Μπιριντέλι να παίρνει την πάσα και να δίνει στον Τζούριτς να αστοχεί.  Στο 55’ οι γηπεδούχοι απείλησαν, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 63’ η Ρόμα κέρδισε φάουλ με τον Ντιμπάλα να κάνει το 0-3.  Στο 81’ η Ρόμα κέρδισε πέναλτι με τον Παρέδες να ευστοχεί. Έξι λεπτά μετά, η Μόντσα βρήκε το γκολ της τιμής με τον Καρμπόνι να κάνει ένα δυνατό σουτ, με τον Σβίλαρ να μην μπορεί να αντιδράσει.

Την επόμενη αγωνιστική η Ρόμα θα παίξει με τη Φιορεντίνα στο «Αρτέμιο Φράνκι» (10/3, 21:45), ενώ η Μόντσα θα αντιμετωπίσει την Τζένοα στο «Λουίτζι Φεράρις»(9/3, 21:45).

Μόντσα (Παλαντίνο): Ντι Γκρεγκόριο- Μπιριντέλι, Μάρι, Καλντιρόλα (84’ Ντονάτι), Καρμπόνι- Γκαλιαρντίνι (22’ λ.τρ. Καρμπόνι), Μπόντο- Κολπάνι (46’ Κυραικόπουλος), Πεσσίνα, Ντάνι Μότα (66’ Μαλντίνι)- Τζούριτς (84’ Άκπα Άκπο)  

Ρόμα (Ντε Ρόσι): Σβίλαρ- Κρίστενσεν(27’ λ.τρ. Τσελίκ), Μαντσίνι (77’ λ.τρ. Χάουσεν), Ενντικά, Μαντσίνι, Ανχελίνιο (59’ Σμόλινγκ)- Πελεγκρίνι (59’ Μπόβε), Παρέδες, Κριστάντε- Ελ Σαράουι, Ντιμπάλα (77’ Μπαλντάντζι), Λουκάκου


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.