Λάτσιο – Μίλαν 0-1: Με το μυαλό στην Ευρώπη (highlights)

To επεισοδιακό ντέρμπι στο «Ολίμπικο» είχε μεγάλους νικητές τους «ροσονέρι».

Σε ένα υψίστης σημασίας παιχνίδι διασταύρωσαν τα ξίφη τους Λάτσιο και Μίλαν για την 27η αγωνιστική της Serie A. Οι μεν «Λατσιάλι» με το τρίποντο θα μαζεύανε τη διαφορά από την τέταρτη Μπολόνια στους τέσσερις πόντους, οι δε «ροσονέρι» στον ένα βαθμό από τη Γιουβέντους και τη δεύτερη θέση.

Σε ένα πρώτο ημίχρονο που κύλησε χωρίς τις μεγάλες ευκαιρίες! Οι γηπεδούχοι έχουν να διαμαρτύρονται για ένα πέναλτι του Μενιάν στον Καστεγιάνος, ωστόσο ο VAR είχε αντίθετη άποψη!

Στην επανάληψη, οι δύο κίτρινες σε διάστημα 7΄ του Λούκα Πελεγκρίνι (50΄, 57΄), έδωσαν το αριθμητικό πλεονέκτημα στη Μίλαν, που ανέβασε την πίεση της και κατάφερε να σκοράρει με τον Ραφαέλ Λεάο στο 77‘. Το γκολ όμως ακυρώθηκε σωστά καθώς ο Πορτογάλος εξτρέμ ήταν σε θέση οφσάιντ.

Οι «ροσονέρι» ήταν αποφασισμένοι να φύγουν από την πρωτεύουσα με τους τρεις βαθμούς και το κατάφεραν χάρις στη «χρυσή αλλαγή» του Στέφανο Πιόλι. Ο Ιταλός προπονητής στο 71΄ λεπτό πέρασε τον Όκαφορ στη θέση του Αντλί και αυτός τον δικαίωσε 17΄ αργότερα, όπου με διπλή προσπάθεια νίκησε τον Προβεντέλ κι έκανε το 0-1.

Οι Ρωμαίοι όχι μόνο δεν βγάλανε αντίδραση, αλλά βάλανε χέρια τους και βγάλανε τα μάτια τους, αφού δέχτηκαν δύο ακόμη κόκκινες κάρτες στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού. Η πρώτη με τον Μάρουσιτς για έντονη διαμαρτυρία και η δεύτερη και τρίτη συνολικά στο ματς, ο Ματέο Γκεντουζί για επικίνδυνο μαρκάρισμα.

Οι συνθέσεις:

Λάτσιο: (Σάρι), Προβεντέλ, Μάρουσιτς, Χίλα, Ρομανιόλι, Πελεγκρίνι, Γκεντουζί, Βεσίνο (Κατάλντι 78′), Λουίς Αλμπέρτο (Ιμόμπιλε 60′) Άντερσον, Καστεγιάνος (Χίσαϊ 60΄) Τζακάνι (Ίσακσεν 66΄)

Μίλαν: (Πιόλι), Μενιάν, Φλορέντσι (Καλάμπρια 64΄), Κιάερ (Τιάο 82′), Γκάμπια (Τομόρι 82΄), Ερνάντεζ, Μπενασέρ (Ράιντερς 64΄), Αντλί (Οκαφόρ 71΄), Πούλισικ, Λόφτους-Τσικ, Λεάο, Ζιρού


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.