Μπελτράν: “Προτίμησα τη Φιορεντίνα παρά…”

Ο Λούκας Μπελτράν αποκάλυψε πως το καλοκαίρι που πέρασε είχε προτάσεις από Ρόμα και Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο ο ίδιος προτίμησε τη Φιορεντίνα. Στη συνέχεια μίλησε σχετικά με την απόφαση του να παίξει στην εθνική Αργεντινής πάρα στην εθνική Ιταλίας.

Ο Λούκας Μπελτράν, το περασμένο καλοκαίρι, είχε προτάσεις από Ρεάλ Μαδρίτης και Ρόμα. Ωστόσο, ο Αργεντινός επιθετικός προτίμησε να παίξει στη Φιορεντίνα. Ο 22χρονος επιθετικός άφησε τη Λατινική Αμερική και τη Ρίβερ Πλέιτ, για να υπογράψει πενταετές συμβόλαιο με τους «βιόλα» για 12.600.000 ευρώ.

Μέχρι στιγμής, έχει δείξει ότι μπορεί να προσφέρει στο υψηλό επίπεδο, έχοντας βάλει 8 γκολ σε 32 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Ο ίδιος προχώρησε σε μια σημαντική αποκάλυψη, λέγοντας ότι το καλοκαίρι επέλεξε να “κατηφορίσει” στην Τοσκάνη, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος είχε προτάσεις από Ρεάλ Μαδρίτης και Ρόμα.

“Είναι αλήθεια, είχαν επικοινωνήσει μαζί μου η Φιορεντίνα, η Ρόμα και η Ρεάλ. Επέλεξα την Φλωρεντία επειδή το αισθανόμουν έτσι. Μία ημέρα ξύπνησα και είπα στον αδερφό μου “θα πάω στην Φιορεντίνα”.

“Ήταν η ομάδα που έδειξε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για μένα, με ήθελαν πραγματικά. Έπειτα αγάπησα την πόλη, το αθλητικό κέντρο, “Viola Park”, τον τρόπο που ζουν οι άνθρωποι εδώ.

Ο πρόεδρος, Κομίσο, είναι πάντα παρών, πάντα μας μιλαει στα αποδυτήρια πριν από σημαντικά παιχνίδια. Θέλουμε να τα πάμε καλύτερα από πέρυσι και στόχος είναι το Europa League”, τόνισε χαρακτηριστικά, για να παραδεχτεί πως είχε τη δυνατότητα να αγωνιστεί είτε με την εθνική Αργεντινής ή με την αντίστοιχη της Ιταλίας και επέλεξε την πρώτη.

“Οι δύο κλήσεις έγιναν την ίδια εποχή, από τον Λιονέλ Σκαλόνι και τον Ρομπέρτο Μαντσίνι. Έπρεπε να πάρω μία απόφαση. Επέλεξα την Αργεντινή για την οικογένειά μου. Είμαι από εκεί, ήταν ένα στενό και προσωπικό συναίσθημα. Με κάλεσαν από την Ιταλία αλλά επέλεξα με την καρδιά μου”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.