Μίλαν-Αταλάντα 1-1: Κατέβασε ρολά η “θεά”! (hls)

Η Μίλαν άρχισε το ματς δυναμικά με γκολάρα του Λεάο με την έναρξη του αγώνα αλλά η "Dea" πήρε ισοπαλία με πέναλτι του Κούπμαϊνερς.

Η Μίλαν φιλοξένησε την Αταλάντα με σκοπό να διατηρηθεί σε απόσταση βολής από τη Γιουβέντους και το ματς ξεκίνησε ιδανικά με ένα καταπλητικό γκολ του Λεάο με πλασέ στο απέναντι γάμα μόλις στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης.

Το ιδανικό ξεκίνημα όμως δεν είχε συνέχεια για τους “ροσονέρι” οι οποίοι είδαν την Αταλάντα να ισοφαρίζει με εύστοχο πέναλτι του Κούπμαϊνερς λίγο πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο κι ενώ νωρίτερα οι δύο ομάδες είχαν από μία σπουδαία ευκαιρία για γκολ. Η μεν Αταλάντα με Χολμ και Ντε Κετελάρε να αστοχούν στην ίδια φάση και η Μίλαν με τον Λόφτους Τσικ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήη Μίλαν ήταν πιεστική και προσπάθησε να φτάσει σε γκολ νίκης. Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι είχε την πρώτη σημαντική ευκαιρία με τον Καλάμπρια να σουτάρει μέσα από την περιοχή και τον Καρνεζέκι να του λέει “όχι” στο 61′. Στο 69′ ο Πούλισικ βρέθηκε σε θέση βολής αλλά αστόχησε και λίγα λεπτά μετά και πάλι ο Λόφτους Τσικ είδε τον Καρνεζέκι να είναι σε ετοιμότητα. Το σουτ του Ζιρού στο 80΄ σταμάτησε στον Τζαπακόστα πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.

Η Αταλάντα άντεξε ως το τέλος με το τελικό 1-1 να αποτελεί ένα ακόμα παράσημο για τους παίκτες του Γκασπερίνι που παρέμειναν αήττητοι για δέκατο σερί παιχνίδι και ψηλά στη βαθμολογία την ώρα που η Μίλαν έφτασε τους 53 βαθμούς αλλά είδε η Γιουβέντους να ξεφεύγει με τέσσερις στη δεύτερη θέση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.