Γιουβέντους – Φροζινόνε 3-2: Με σπουδαίο Βλάχοβιτς και ήρωα τον Ρουγκάνι! (videos)

Νίκη στην τελευταία φάση του αγώνα για την ομάδα του Μάσιμο Αλέγκρι...

Εξαιρετικό ματς στο κατάμεστο «σπίτι» της Γιουβέντους, με δύο ανατροπές, μία για κάθε ομάδα, μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ντούσαν Βλάχοβιτς και ήρωα της τελευταίας στιγμής τον Ντανιέλε Ρουγκάνι, που με δικό του γκολ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων λύτρωσε τη «Βέκια Σινιόρα», δίνοντας της τη νίκη με 3-2 επί της Φροζινόνε!

Τα… σπουδαία φάνηκαν από… νωρίς στο Τορίνο καθώς η Γιουβέντους άνοιξε το σκορ με γκολ από τ’ αποδυτήρια με τον Βλάχοβιτς ν’ αξιοποιεί την πάσα του Μακ Κένι για το 1-0 στο 3’. Εξέλιξη που δημιούργησε την ψευδαίσθηση για ένα εύκολο κυριακάτικο μεσημέρι για την ομάδα του Αλέγκρι, πολύ γρήγορα όμως τα δεδομένα ανατράπηκαν.

Συγκεκριμένα ήταν το 14’, όταν ο Ζορτέα βρήκε με εξαιρετική μεταβίβαση ακριβείας τον Κεντίρα που ανάμεσα σε πέντε (!) αντιπάλους βρήκε τον τρόπο να νικήσει τον Σέζνι για το 1-1! Εξέλιξη που αναπτέρωσε τις ελπίδες της Φροζινόνε, με τον Σουλέ ν’ απειλεί με σουτ εκτός περιοχής στο 17’ και τους γηπεδούχους ν’ απαντούν με τον ίδιο τρόπο με τον Μπρέμερ στο 22’.

Κι αν οι Γιουβεντίνοι δεν είχαν πάρει στα σοβαρά την επικινδυνότητα των αντιπάλων τους, φρόντισε γι’ αυτό ο Μπρεσιανίνι στο 27’ όταν πήρε την μπάλα με διαγώνια πάσα από τον Χαρούι, μπήκε στην αντίπαλη περιοχή και με δυνατό σουτ έκανε το 1-2! Και σα να μην έφτανε αυτό, οι γηπεδούχοι έχασαν με τραυματισμό τον Ραμπιό στο 28’ δίνοντας τη θέση του στον Αλκαράζ.

Η λύτρωση για τη «Μεγάλη Κυρία» ήρθε τέσσερα λεπτά μετά, όταν σε διπλή ευκαιρία ο Βλάχοβιτς με το αριστερό εκτέλεσε τον Τσεροφολίνι για το 2-2, πανηγυρίζοντας το 15ο του γκολ στη σεζόν και 76ο στη Serie A!

Πάραυτα, στο 35’ και πάλι ο δανεικός από τη Μίλαν, Μπρεσιανίνι απείλησε εκ νέου με σουτ από τα όρια της περιοχής που πέρασε μόλις άουτ!

Η εικόνα στο δεύτερο μέρος άλλαξε άρδην, με την ομάδα του Ντι Φραντσέσκο να περιορίζεται σε παθητικό ρόλο, τους «Μπιανκονέρι» να πατούν πολύ καλύτερα στο γήπεδο ανεβάζοντας ρυθμούς κι ένταση. Πήραν την κατοχή και τον πλήρη έλεγχο, έκλεισαν στην περιοχή της τη Φροζινόνε, άρχισαν να χάνουν τη μία ευκαιρία πίσω από την άλλη με κύριο εκφραστή τον Βλάχοβιτς, χωρίς όμως να καταφέρουν ν’ αλλάξουν κάτι ουσιαστικά μέχρι το… 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν σ’ εκτέλεση κόρνερ ο Ρουγκάνι, παίρνοντας την ασίστ του Βλάχοβιτς από πάρα πολύ δύσκολη θέση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα προσυπογράφοντας την ολική ανατροπή και δίνοντας τη νίκη στη Γιουβέντους με 3-2!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.