Σαλερνιτάνα-Μόντσα 0-2: Ήττα στο ντεμπούτο του Μανωλά (highlights)

Η Σαλερνιτάνα ηττήθηκε στην έδρα της από τη Μόντσα (2-0) στο ντεμπούτο του Κώστα Μανωλά και σε ένα παιχνίδι με ,γενικότερα, έντονο ελληνικό στοιχείο.

Στο ντεμπούτο του Κώστα Μανωλά με τη φανέλα της, η Σαλερνιτάνα υποδέχτηκε τη Μόντσα στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Serie A. Οι φιλοξενούμενοι ήταν κυρίαρχοι στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και με δύο γκολ στο τέλος πήραν τη μεγάλη νίκη και έπιασαν την Τορίνο στην 10η θέση της βαθμολογίας με 36 βαθμούς.

Ο 32χρονος Έλληνας αποχώρησε τραυματίας μετά από 60 αγωνιστικά λεπτά στο ντεμπούτο του, ενώ είχε στο πλάι του, στο διάστημα αυτό, στο κέντρο της άμυνας των γηπεδούχων τον Τριαντάφυλλο Πασαλίδη. Ως αλλαγή αγωνίστηκε για τη Μόντσα ο Κυριακόπουλος, που πήρε τη θέση του Ίτζο στο 73’. 

ΤΟ ΜΑΤΣ

Καλύτερη η Μόντσα σε ένα μέτριο, ποιοτικά, πρώτο ημίχρονο

 Χωρίς ιδιαίτερες… συγκινήσεις κύλησαν τα πρώτα 45 λεπτά του αγώνα. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που είχαν με το μέρος τους τις πρώτες μεγάλες φάσεις της αναμέτρησης, όμως δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα, καθώς Τζούριτς και Γκαλιαρντίνι νικήθηκαν από δοκάρι και Οτσόα αντίστοιχα. Από την άλλη, η Σαλερνιτάνα δεν κατάφερε να απειλήσει ιδιαίτερα και ήταν στη μεγαλύτερη διάρκεια του ημιχρόνου ακίνδυνη προς την εστία του Ντι Γκρεγκόριο

Αγχώθηκαν, αλλά βρήκαν τη λύση στο τέλος οι φιλοξενούμενοι

Στο ίδιο… μήκος κύματος κινήθηκε και το δεύτερο μέρος, με την Μόντσα να έχει τον έλεγχο και να ψάχνει τρόπο να διασπάσει την αμυντική λειτουργία της Σαλερνιτάνα. Οι φιλοξενούμενοι… έλυσαν το γόρδιο δεσμό στο 78’ και πήραν το προβάδισμα με τον Μαλντίνι, ο οποίος πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα τους. Πέντε λεπτά μετά ο Πεσίνα ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0 με ωραίο πλασέ και «κλείδωσε» τη μεγάλη νίκη για την ομάδα του. 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

Σαλερνιτάνα (Λιβεράνι): Οτσόα, Μανωλάς (61′ Μπόατενγκ), Πελεγκρίνο, Πασαλίδης, Τζανιόλι, Μπάσιτς (73′ Ντιά), Κουλιμπαλί, Μπράνταριτς, Καστάνος (73′ Λεγκόφσκι), Καντρέβα (87′ Σίμι), Βάισμαν (61′ Τσαουά). 

Μόντσα (Παλαντίνο): Ντι Γκρεγκόριο, Μπιριντέλι, Ίτζο (73′ Κυριακόπουλος), Μάρι (67′ Καλντιρόλα), Καρμπόνι Αν., Πεσίνα, Γκαλιαρντίνι, Κολπάνι (46’ Μποντό), Καρμπόνι Β. (82′ Άκπα Άκπρο), Μότα (67′ Μαλντίνι), Ντζούριτς. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.