Μόντσα – Μίλαν 4-2: Φινάλε για καρδιακούς με χαμένους τους «ροσονέρι» (highlights)

Τρομερό φινάλε στη Μόντσα, που επικράτησε και «έκοψε» τα όνειρα της Μίλαν για τη δεύτερη θέση.

Στο «Στάδιο Μπριαντέο» φιλοξένησε τη Μίλαν, η Μόντσα. Οι «ροσονέρι» με πιθανό διπλό φτάνουν σε απόσταση αναπνοής τη Γιουβέντους, ενώ από την άλλοι οι γηπεδούχοι, βρίσκονται στο μέσο της βαθμολογίας χωρίς να κινδυνεύουν αλλά ούτε να κυνηγάνε κάτι.

Οι «μπιανκορόσι» κυριάρχησαν στο πρώτο ημίχρονο της Μίλαν και παρότι αντικατέστησαν τον βασικό τους τερματοφύλακα στο 43′, στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου πέτυχαν δύο γκολ. Το ένα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ματέο Πεσίνα και το δεύτερο με τον Ντάνι Μότα.

Στην επανάληψη ο Πιόλι ανακάτεψε την τράπουλα, τα πράγματα αρχικά πήγανε από το κακό στο χειρότερο, καθώς στο 50′ ο Λούκα Γιόβιτς είδε την κόκκινη κάρτα για ένα χαστούκι, το οποίο ελέγχθηκε και από τον VAR. Ο Ολιβιέ Ζιρού όμως που είχε περάσει 10 λεπτά πριν ως αλλαγή έκανε αυτό που κάνει πάντα, σκόραρε στην πρώτη ευκαιρία που του προέκυψε και έβαλε τους «ροσονέρι» και πάλι στο ματς. Στο 88′ ο Πούλισικ ισοφάρισε για να έρθει ο Μποντό στις καθυστερήσεις και να βάλει ξανά τους γηπεδούχους σε θέση οδηγού. Oι παίκτες του Παλαντίνο όμως δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα και με τον Κολόμπο στο 90’+6΄ «κλείδωσαν» τη νίκη (4-2).

Οι συνθέσεις:

Μόντσα:(Παλαντίνο), Ντι Γκρεγκόριο (Σορεντίνο 43΄), Ίτσο, Μαρί, Α. Καρμπόνι (Μποντό 66΄), Μπιριντέλι, Πεσίνα, Γκαλιαρντίνι, Μότα (Μαλντίνι 81′), Κολπάνι (Περέιρα 81΄), Τζούριτς (Κολόμπο 66′), Β. Καρμπόνι

Μίλαν:(Πιόλι), Μενιάν, Φλορέντζι (Μουσά 83΄),Τιάο, Γκάμπια, Ερναντέζ, Μπενασέρ (Ζιρού 54΄), Αντλί (Ράιντερς 46΄), Τσουκουέζε (Πούλισικ 46΄), Λόφτους-Τσικ, Οκαφόρ (Λεάο 46΄), Γιόβιτς


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.