Βενέτσια – Μόντενα 2-2: Χαμένη ευκαιρία για τους Βενετσιάνους (highlights)

Η Βενέτσια προηγήθηκε δύο φορές κοντρα στη Μόντενα, αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει και να ανέβει στη δεύτερη θέση της Σέριε Β.

Η ομάδα του Πάολο Βανόλι, έμεινε στην τέταρτη θέση, που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου, εκεί που είναι πλέον και η σημερινή της αντίπαλος, με τον πόντο που πήρε, μια και ανέβηκε όγδοη.

Στο πρώτο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν, χωρίς να χάσουν κλασικές ευκαιρίες. Είχαν όμως ένα γκολ του Τέσμαν που ακυρώθηκε ως οφσάιντ μέσω VAR, ενώ με τον ίδιο τρόπο ανακλήθηκε αργότερα πέναλτι που κέρδισαν για γέρι του Κάουτς στην περιοχή.

Τελικά, ο VAR ήταν πρωταγωνιστής και στο τέλος του α’ μέρους, με τον Μπατιστέλα να χτυπά με τον αγκώνα στο πρόσωπο τον Τσαμπάνιο σε μία διεκδίκηση. Το replay έδειξε ότι η φάση ήταν οριακά εντός περιοχής και ο Ποχγιανπάλο ευστόχησε από τη «βούλα» στο 45+3, σκοράροντας για τρίτη σερί αγωνιστική.

Στο β’, η Μόντενα, που δεν είχε απειλήσει καθόλου, παρουσιάστηκε εντελώς διαφορετική και στο 61′ ισοφάρισε με εκπληκτικό σουτ του Τζέρλι εκτός περιοχής.

Η Βενέτσια όμως πήρε ξανά το προβάδισμα δέκα λεπτά αργότερα, όταν μετά από φάση διαρκείας, ο Ποχγιανπάλο σκόραρε από κοντά, για να ανέβει στη πρώτη θέση των σκόρερ της κατηγορίας, με 13 γκολ.

Η Μόντενα όμως δεν τα παράτησε και στο 77′, ο τερματοφύλακας Γιορόνεν ανέτρεψε τον Λιότσι στην περιοχή. Το πέναλτι δόθηκε και πάλι με εξέταση του replay, ο γκολκίπερ της Βενέτσια έκανε μεγάλη επέμβαση στην εκτέλεση του Παλούμπο, ο οποίος όμως αντέδρασε πρώτος στην επαναφορά και έγραψε από κοντά το 2-2.

Στο 95ο λεπτό, η Βενέτσια παραλίγο να πάρει τη νίκη, με τον Μπιάρκασον να βρίσκεται φάτσα με τον τερματοφύλακα Σεκουλίν, που κράτησε όμως τον πολύτιμο πόντο για την ομάδα του, με εκπληκτική επέμβαση.

Bενέτσια (Βανόλι): Γιορόνεν – Ίτζες, Σβόμποντα, Σβέρκο – Καντέλα, Τέσμαν, Μπούζιο (90′ Έλερτσον), Άντερσεν (68′ Ολιβιέρι), Τσαμπάνο – Ποχγιανπάλο (90′ Μπιάρκασον), Πιερίνι (68′ Γιούτκιερ).
Μόντενα (Μπιάνκο): Σεκουλίν – Ρίτσο, Κάουτς, Περγκρέφι – Σαντόρο, Μπατιστέλα (54′ Μανίνο), Τζέρλι, Παλούμπο (90′ Μανκόνι), Κοράντο – Αμπιούζο (78′ Τρεμολάντα), Λιότσι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.