Λάτσιο – Μπολόνια 1-2: «Όνειρα» για Champions League (video)

Tέταρτη συνεχόμενη νίκη για τους Μπολονέζους που ισοβαθμούν στην 4η θέση με την Αταλάντα.

Στην τέταρτη θέση της Serie A, «πάτησε» η Μπολόνια του Τιάγκο Μότα που νίκησε με 2-1 την Λάτσιο στο “Ολίμπικο” κάνοντας ανατροπή και στοχεύει, πλέον, στην έξοδο της στο Champions League.

Mετά την επικράτηση της στο πρόσφατο παιχνίδι με την Μπάγερν, στην Ρώμη, η Λάτσιο δεν κατάφερε να ικανοποιήσει τους φίλους της και στον αγώνα με τους Μπολονέζους που βρέθηκαν πίσω στο σκορ, αλλά έφτασαν στην νίκη και ισοβαθμούν με την Αταλάντα.

Η Λάτσιο ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα και προηγήθηκε στο 18′ με τον Ίσακσεν, από την ασίστ του Ιμόμπιλε, αλλά στην συνέχεια ο Προβεντέλ έκανε ολέθριο σφάλμα. καθώς έδωσε λανθασμένη πάσα στον Αλ Αζούζι, ο οποίος ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 78′, ο Ζίρζκι από το ύψος του πέναλτι μετά από γύρισμα του Κρίστιανσεν, σημείωσε το 9ο του γκολ στην φετινή σεζόν και διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Η Λάτσιο πίεσε για την ισοφάριση, αλλά δεν δημιούργησε κλασσική ευκαιρία.

  • ΛΑΤΣΙΟ: Προβεντέλ, Λάτσαρι (77′ Πελεγκρίνι), Πάτρικ (11′ Καζάλε), Χίλα, Μάρουσιτς, Γκεντουζί, Κατάλντι, Λουίς Αλμπέρτο (77′ Καμάντα), Ίσακσεν (65′ Πέδρο), Ιμόμπιλε (65′ Καστεγιάνος), Φελίπε Άντερσον
  • ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Σκορούπσκι, Πος, Μπεουκέμα, Λουκουμί, Κρίστιανσεν (85′ Καλαφιόρι), Ορσολίνι (85′ Λυκογιάννης), Φέργκιουσον, Ελ Αζούζι (73′ Έμπισερ), Φαμπιάν (72′ Ουρμπάνσκι), Σαλεμάκερς (72′ Εντόι), Ζίρκζι


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.