Βερόνα-Γιουβέντους 2-2: Νέα “γκέλα” και ο τίτλος πλησιάζει στην Ίντερ (Highlights)

Η Βερόνα προηγήθηκε δύο φορές της Γιουβέντους, η οποία άφησε δύο πολύτιμους πόντους στην προσπάθεια να πιάσει στην πρώτη θέση την Ίντερ που βλέπει το πρωτάθλημα να πλησιάζει στο Μιλάνο.

Τέταρτο συνεχόμενο ματς χωρίς νίκη για την Γιουβέντους, η οποία έμεινε στο 2-2 στην έδρα της Βερόνα σε ματς για την 25η αγωνιστική της Serie A.

Η Βερόνα προηγήθηκε στο 11ο λεπτό με τον Φολορούνσο να κάνει το 1-0, με την Γιουβέντους να ισοφαρίζει με πέναλτι του Βλάχοβιτς στο 28′ και το ημίχρονο να τελειώνει στο 1-1.

Το δεύτερο μέρος άρχισε με γκολ για τους γηπεδούχους, καθώς στο 52ο λεπτό ο Νοσλίν μετά από προσπάθεια του Φολορούνσο έκανε το 2-1. Τρία λεπτά μετά όμως η ομάδα του Αλέγκρι που αποδοκιμάστηκε έντονα ισοφάρισε ξανά με τον Ραμπιό αλλά στο υπόλοιπο κομμάτι του παιχνιδιού δεν μπόρεσε να φτάσει στην ανατροπή και στη νίκη.

Με το αποτέλεσμα αυτό η Βερόνα έφτασε τους 20 πόντους και συνεχίζει την προσπάθεια για την αποφυγή του υποβιβασμού, ενώ η Γιουβέντους με τους 54 βαθμούς είναι στο -9 από την κορυφή και την Ίντερ που έχει ματς λιγότερο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.