Ρανιέρι: “Ήθελα να παραιτηθώ, οι παίκτες είπαν όχι”

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι παραδέχτηκε πως μετά την ήττα της ομάδας του από την Λάτσιο την προηγούμενη αγωνιστική, ήθελε να παραιτηθεί. Ωστόσο, οι παίκτες του ήταν αυτοί που ήθελαν να μείνει ο Ιταλός.

Η Κάλιαρι μετά από 4 διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα της Serie A, βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η ήττα από την Λάτσιο την προηγούμενη αγωνιστική με 1-3 έφερε τον προπονητή της , Κλαούντιο Ρανιέρι στα πρόθυρα της παραίτησης.

Η αποκάλυψη αυτή έγινε από τον ίδιο ενόψει του κυριακάτικου εκτός έδρας ματς με την Ουντινέζε για την 25η αγωνιστική, με τον Ρωμαίο προπονητή να παραδέχεται πως ο λόγος που παραμένει στο τιμόνι είναι πως του ζήτησαν οι παίκτες να μείνει μαζί τους και να παλέψουν μέχρι τέλους για την παραμονή.

“Μίλησα στην ομάδα λέγοντας πως χρειαζόταν ένα ηλεκτροσόκ και πως θα υπέβαλα την παραίτησή μου αν το θεωρούσαν αναγκαίο.

Τα παιδιά μού είπαν ότι αυτό δεν ήταν σωστό, ότι παλέψαμε όλοι μαζί για να ανέβουμε στην Serie A και πως θα έπρεπε να κάνουμε το ίδιο για να παραμείνουμε στην κορυφαία κατηγορία”, τόνισε σε συνέντευξη Τύπου ο Ρανιέρι, για να προσθέσει:

“Τώρα συνεχίζουμε μαζί, δουλεύουμε μαζί, συμπαγείς για να φέρουμε μέχρι τέλους μία δύσκολη αποστολή αλλά όχι ακατόρθωτη. Οι παίκτες επέλεξαν από σήμερα πάνε σε ritiro (σ.σ. συγκέντρωση απομόνωση, “μάντρωμα”), μετά από την απογευματινή προπόνηση θα μείνουν εδώ το Σάββατο θα ταξιδέψουμε στο Ούντινε.

Λίγοι προπονητές είχαν τη στήριξη των παικτών τους όπως την είχα εγώ από το περασμένο Σάββατο αλλά και προηγουμένως, από τότε που ήρθα στην ομάδα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.