Μίλαν: Ο Πιόλι δεν ασχολείται με τις φήμες

Ο Στέφανο Πιόλι ξεκαθάρισε πως δεν ασχολείται με τα σενάρια σχετικά με το μέλλον του στον πάγκο της Μίλαν.

Ο Ιταλός τεχνικός υποστήριξε πως οι «ροσονέρι» βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο με τις Ίντερ και Γιουβέντους. Παράλληλα, ο έμπειρος προπονητής δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την εκτός έδρας νίκη 3-2 επί της Φροζινόνε.

Αρχικά, ο Πιόλι δήλωσε: «Ο Γιόβιτς είναι ένας καθοριστικός παίκτης. Δεν παίρνει πολύ χρόνο συμμετοχής αλλά τον εκμεταλλεύεται για να βοηθάει την ομάδα. Πιστεύω στην αξία του. Και στο ματς με την Μπολόνια πιστεύαμε στη νίκη αλλά δεν τα καταφέραμε. Τη νέα χρονιά είμαστε πολύ κοντά στο επίπεδο των Ίντερ και Γιουβέντους που είναι πολύ δυνατές».

Επίσης, δεν έκρυψε πως θέλει μια ισοπαλία στο ντέρμπι μεταξύ της Ίντερ και της Γιουβέντους: «Ναι, μπορώ να πω όχι; Θα είναι ένα μεγάλο παιχνίδι μεταξύ δύο ομάδων που κυριαρχούν στο πρωτάθλημα. Θα είναι πολύ ισορροπημένο ματς όπως ήταν και στον πρώτο γύρο».

Τέλος, αναφέρθηκε στα σενάρια που θέλουν τον Αντόνιο Κόντε να είναι έτοιμος να τον αντικαταστήσει στον πάγκο της Μίλαν: «Δε νομίζω πως ενδιαφέρουν κάποιον τα συναισθήματά μου, το αν ενοχλούμαι ή όχι. Το σημαντικό είναι εγώ και ο σύλλογος να εστιάζουμε στο παρόν. Τα υπόλοιπα είναι φήμες που δε με αγγίζουν, είμαι μέρος αυτού του κόσμου εδώ και καιρό για να ενοχλούμαι ή να με απασχολούν κάποιες φήμες. Από την πρώτη στιγμή που είμαι στη Μίλαν, βλέπω ότι υπάρχει μία διοίκηση που αξιολογεί τη δουλειά που γίνεται στο τέλος της χρονιάς και η οποία επιλέγει. Ο σύλλογος θα αποφασίσει. Στη Μίλαν δεν είμαι απλά καλά, κάτι περισσότερο, ένιωσα καλά από την πρώτη ημέρα και προσπαθώ να δίνω κάτι κάθε ημέρα. Αν ρωτάτε ποια είναι η επιθυμία μου, είναι να τα πάω πολύ καλά φέτος, η σεζόν είναι ακόμη μεγάλη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.